ΠΙΡΟΥΛΙΤΟ ΚΑΙ ΡΟΖΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Ο ΙΑΝΟS εδώ και χρόνια έχει αφιερώσει τα μεσημέρια του Σαββάτου στους μικρούς του φίλους. Από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, κάθε Σάββατο στις 12 το μεσημέρι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις βιβλίων, ειδικά εργαστήρια, μουσικο-θεατρικές παραστάσεις και φυσικά να έρθουν σε επαφή με τους ίδιους τους δημιουργούς όλων αυτών.
Πιρουλίτο και ΡοζαλίαΤο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, ο IANOS φιλοξενεί τις εκδόσεις Πατάκη και μαζί παρουσιάζουν το παραμύθι Πιρουλίτο και Ροζαλία της Αθηνάς Μπίνιου σε εικονογράφηση της Έφης Λαδά. Μια εκδήλωση για την δύναμη της αγάπης και τη διαφορετικότητα, για παιδιά από 4 ετών και πάνω.  Ο Πιρουλίτο και η Ροζαλία είναι πουλιά που δε λαλούν. Όταν όμως ο Πιρουλίτο ένιωσε πόση δύναμη έχει η σιωπή, κατάλαβε ότι η ζωή είναι πάντα όμορφη, κι ας μην είχε ωραία φωνή. Μπορούσε να κάνει χίλια δυο άλλα πράγματα: να πετάει, να βρίσκει την τροφή του, να προστατεύει την αγαπημένη του, να παίζει και να χορεύει μαζί της. Μπορούσε, αγγίζοντάς την, να γίνει ευτυχισμένος…. Κι οι δυο τους μπορούσαν να φτιάξουν μια όμορφη φωλιά, για τα δικά τους σιωπηλά και ευτυχισμένα μικρά.

Τι κι αν η λαλιά τους δεν είναι όπως σ’ όλα τα πουλιά του κόσμου; 

Γλυκιά και μελωδική; Τι κι αν δεν μπορούν να μιλήσουν;

Ο Πιρουλίτο και η Ροζαλία, τα δύο όμορφα φλαμίνγκο, είναι ευτυχισμένα μέσα από την δύναμη της σιωπής, μέσα από τη μαγεία του χορού και των τόσων άλλων πραγµάτων που µπορούν να κάνουν.

Τι λέτε, παιδιά; Θα πετάξουµε μαζί τους για να τα γνωρίσουµε;  Έχουν να μας διηγηθούν μια ολόκληρη ιστορία…

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

IANOS
Σταδίου 24
Αθήνα 
Share Button
ΠΙΡΟΥΛΙΤΟ ΚΑΙ ΡΟΖΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
5 (100%) 2 votes


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *