ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ

Το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι ο Πολυχώρος Μεταίχμιο υποδέχεται τα παιδιά από 4 ετών για να τους γνωρίσει τους τρεις φίλους του γίγαντα. Άραγε υπάρχουν οι γίγαντες; Κι αν υπάρχουν, πόσο τρομακτικοί είναι; Είναι στ' αλήθεια μεγάλοι; Ή μήπως μεγαλύτεροι; Το κυριότερο: μπορούν να γίνουν φίλοι με τους ανθρώπους;
Η συγγραφέας Καλλιόπη Κύρδη θα μας θυμίσει ιστορίες για γίγαντες, όπως τις αφηγούνται αντικείμενα που βρήκε όταν τους αναζητούσε στα μεγάλα ταξίδια των βιβλίων. Θα αφηγηθεί την ιστορία των τριών φίλων που πάλεψαν με τον φόβο και κατάφεραν να μπουν στο ρουθούνι του τελευταίου μεγάλου γίγαντα. Μέσα από ένα παιχνίδι με φως και σκιές, τα παιδιά  θα συναντήσουν  τον δικό τους γίγαντα και θα του ετοιμάσουν την καινούρια του φορεσιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα