ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι ο Πολυχώρος Μεταίχμιο υποδέχεται τα παιδιά από 6 ετών και άνω για να τους γνωρίσει τα βιβλία «Όλα για τη φανέλα» και «Τα δεκατρία φτερνίσματα»,  της Ελένης Σβορώνου, από τη σειρά «Μυστήρια στην Πόλη».
Ποδόσφαιρο, αγάλματα που μιλούν, κορίτσια που ντύνονται αρκουδίτσες  και ένα έγκλημα που πρέπει να προλάβουμε! Οι αδελφοί Λαγωνίκα, ο Πότης και η Μηλίτσα, χρειάζονται τη βοήθειά σας για να προλάβουν το κακό. Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου έχει επιστρατευτεί ήδη από τον Πότη και τη Μηλίτσα -τους ήρωες των νέων της βιβλίων-  και θα περιμένει τα παιδιά για να λύσουν το μυστήριο της παραβιασμένης βιτρίνας. Τα παιδιά θα κληθούν να ενώσουν τα κομμάτια μιας ιστορίας, να  ανακαλύψουν τα «ποιος» και τα «γιατί» και στο τέλος παρέα θα  φτιάξουν τη δική τους αστυνομική περιπέτεια. Συνίσταται να φέρουν μαζί τους ένα μικρό αντικείμενο που σχετίζεται με το άθλημα που τους αρέσει (π.χ. τις μπαλαρίνες του χορού, το κορδόνι από τα παπούτσια του μπάσκετ, την αθλητική φανέλα τους κ.λπ.).

Στο τέλος της εκδήλωσης δυο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Πολυχώρος Μεταίχμιο

Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Share Button
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *