miloi ago georgiou leftmiloi ago georgiou left
miloi ago georgiou rightmiloi ago georgiou right

ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά από 5 ετών και άνω με αφορμή το βιβλίο της Disney Μπαμπούλες Πανεπιστημίου.
Ο νεαρός Μάικ ανυπομονεί να ξεκινήσει το Μπαμπουλοπανεπιστήμιο και να εκπληρώσει το όνειρό του: να γίνει φοβιστής στην Μπαμπούλας Α.Ε. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα σχεδίασε, καθώς στην ίδια σχολή ο Σάλι, που είναι παιχνιδιάρης και νταής, συγκρούεται συνεχώς μαζί του. Ώσπου αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία του πανεπιστημίου.
Ελάτε να ακούσετε την «τρομακτική» ιστορία τους και να γίνετε κι εσείς οι καλύτεροι φοβιστές με τη βοήθεια του εμψυχωτή Γιώργου Λυμπέρη.

mpampoules
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 
Share Button
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
5 (100%) 2 votes


Όμοια άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 
CLOSE
CLOSE