Η ΜΙΜΗ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ετοιμαστείτε για το ΝΕΥΡΙΚΟΤΕΡΟ καλοκαίρι της ζωής σας!
Δε φτάνει που η μαμά και ο μπαμπάς της Μιμής φεύγουν χωρίς τη Μιμή και τον Στάμο. Δε φτάνει που τους αφήνουν με τη θεία Χάλια (ουπς, Θάλεια). Τώρα την εγκαταλείπουν και οι καλύτεροί της φίλοι! Και πάνω που πίστευε πως θα περάσει το πιο βαρετό χασμουροκαλοκαίρι της ζωής της, η Μιμή καταστρώνει ένα μοναδικό σχέδιο… Θα τη βοηθήσετε να το εκπληρώσει;
Η εμψυχώτρια Εύα Νικηφόρου σας περιμένει την Παρασκευή 20 Ιουνίου, στις 19:00, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, σε ένα πρωτότυπο θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει παιχνίδια δράσης-αντίδρασης, επικοινωνίας και  συνεργασίας, όλα με σκοπό τη δημιουργική έκφραση, ψυχαγωγία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη Μιμή τη Νευρική, καθώς και όλους εκείνους που τη  συντροφεύουν στην καθημερινότητά της.

mimi

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα