Ο ΜΙΚΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με αφορμή την ιστορία της Disney Ο Μίκυ σώζει τον Αϊ-Βασίλη και καλεί τα παιδιά από 4 ετών και άνω το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο πάρτι! Ποιος το διοργανώνει; Μα φυσικά ο Μίκυ Μάους!

Ο Μίκυ σώζει τον Αϊ-ΒασίληΟ Μίκυ κάνει χριστουγεννιάτικο πάρτι και έχει καλέσει όλους τους φίλους του. Όμως η είδηση ότι το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη χάλασε διακόπτει τη γιορτή. Ο Μίκυ και η παρέα του αποφασίζουν να βοηθήσουν τον Αϊ-Βασίλη! Θα βάλετε κι εσείς ένα χεράκι; Όλοι οι καλεσμένοι θα πετάξουμε πάνω από τα χιονισμένα βουνά του Βόρειου Πόλου, θα περπατήσουμε μέσα στην ομίχλη, θα γλιστρήσουμε σε λίμνες από πάγο και τελικά θα φτιάξουμε το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη με τα μαγικά εργαλεία του Μίκυ! Με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Στο τέλος της εκδήλωσης τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 
Share Button
Ο ΜΙΚΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *