panadolbaby-skin_talcmag-01panadolbaby-skin_talcmag-01
panadolbaby-skin_talcmag-02panadolbaby-skin_talcmag-02

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΠΟΤΕ «ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ»

Από τις Εκδόσεις Πατάκη μόλις κυκλοφόρησε ένα πρακτικό βιβλίο, που θα σε μάθει να μαγειρεύεις! Για να μην ξαναπείς ποτέ… Μαπεινάω! του Τάσου Αντωνίου! Ενενήντα µία εύκολες συνταγές, ιδανικές για τα πρώτα βήµατα στη δική σου κουζίνα, λαχταριστές, γρήγορες και οικονοµικές. Από πρωτότυπα σάντουιτς µέχρι το αγαπηµένο παστίτσιο της µαµάς σε fast forward, κάθε συνταγή του είναι επιλεγµένη για αρχάριους µάγειρες που αγαπάνε το καλό φαγητό. Κι επειδή πρόκειται για ένα πολύ high tech βιβλίο µαγειρικής,  μπορείς να κατεβάσεις τη δωρεάν εφαρμογή του Μαμά Πεινάω στο smartphone σου, να σκανάρεις το QR code που θα βρεις σε κάθε συνταγή και αυτόµατα η λίστα του σουπερµάρκετ θα βρίσκεται στο κινητό σου! Επιπλέον, οι συµβουλές σε κάθε στάδιο και περίπτωση θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και… χορτάτο στα πιο ανέµελα χρόνια της ζωής σου. Για να µην ξαναφωνάξεις από µακριά… «Μαµά, πεινάω»! Το βιβλίο προλογίζουν οι: Βαγγέλης Δρίσκας Chef- culinary expert, Ελένη Ψυχούλη Δημοσιογράφος γεύσης , Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Julien Pham, Συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού FricoteParis, Eric Coisel Chef του εστιατορίου Maison Prunier, Paris.

Λίγα λόγια από το συγγραφέα: Είτε ζεις στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, είτε ζεις σε κάποια «αφιλόξενη» μα πολλά υποσχόμενη πόλη του εξωτερικού, ένα είναι σίγουρο διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Δε θα ξαναπείς ποτέ «Μαμά, πεινάω». Βέβαια, ακόμη κι αν έχεις αποφοιτήσει εδώ και χρόνια, αλλά νιώθεις ότι είσαι φοιτητής, αυτό το βιβλίο θα γίνει το νούμερο ένα εργαλείο στην κουζίνα σου.. Οι συνταγές του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου είναι οι αγαπημένες μου, και είμαι σίγουρος πως θα γίνουν και οι δικές σου αγαπημένες! Είναι νόστιμες,  εύκολες και αυτό που λέμε «μαμαδίστικες». Αν προσθέσεις και πολλή αγάπη, δε θα πιστεύεις το τι μπορείς να καταφέρεις και οι φίλοι σου θα εκπλαγούν με τις δυνατότητές σου. Κάψε το κρέας, λάσπωσε το ρύζι, κάνε λύσσα το φαγητό. Μόνο τότε θα μάθεις να μαγειρεύεις! Κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος μάγειρας, να το θυμάσαι. Τάσος Αντωνίου 

book

Λίγα λόγια για το συγγραφέα: O Τάσος Αντωνίου γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι το 1981. Σπούδασε Επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Έχει εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης (περιοδικά, websites και ραδιοφωνικούς σταθμούς). Έχει μαγειρέψει με σεφ παγκοσμίου φήμης, όπως ο Jamie Oliver. Το 2009  το πάθος του για το φαγητό τον οδήγησε στην ίδρυση του Μαμά Πεινάω, μιας πλατφόρμας αφιερωμένης στο food culture. Αγαπάει τον Πειραιά, την ομορφιά στην τέχνη και την ανθρώπινη επικοινωνία.

www.mamapeinao.gr/cookbook/

Share Button
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΠΟΤΕ «ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ»
5 (100%) 4 votes


Όμοια άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *