ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΓΟΣ, ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ AVENUE

Πρέπει να γίνω καλύτερη. Να μάθω κι άλλα για τους μάγους και τις μάγισσες. Γι’ αυτό, βάζω τη μαμά να μου διαβάζει παραμύθια. Για μάγους και μάγισσες. Περπατάω μες στο σπίτι κουνώντας το ραβδί μου. Κάνω πρόβες στον καθρέφτη. Χρειάζομαι εξάσκηση.

Το βιβλίο της Γιώτας Κ. Αλεξάνδρου «Θέλω να γίνω μάγος»  (Εκδόσεις Ψυχογιός) ζωντανεύει στο Avenue!  Πολλά μαγικά κόλπα θα διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες, που ακόμη δεν έφυγαν για διακοπές.

Την Παρασκευή 11.7, από τις 17.00 έως τις 21.00 και το Σάββατο 12.7, από τις 11.00 έως τις 15.00, στην κεντρική πλατεία  του Εμπορικού Κέντρου.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens 
 

magos

 Θέλω να γίνω  μάγος-Γιώτα Κ. Αλεξάνδρου

Eίμαι η Μάνια και θέλω να γίνω μάγος. Σαν αυτόν στα γενέθλια της Έλλης. Και σαν τους μάγους των παραμυθιών. Να εμφανίζω κουνέλια και να εξαφανίζω τον μικρό μου αδερφό. Να βγάζω λουλούδια από το μανίκι μου για τη μαμά και να διώχνω τους εφιάλτες όταν κοιμάμαι. Να σβήνω όσα μας στενoχωρούν και να είναι όλοι χαρούμενοι. Γι’ αυτό, προχθές άρχισα τα μαγικά. Πήρα το ψάθινο καπέλο της μαμάς και… Μια τρυφερή ιστορία, με την αθωότητα και το χιούμορ ενός μικρού παιδιού, που ενθουσιάζεται με τη μαγεία και θέλει τη χαρά για όλους γύρω του με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *