Ο ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα μάθατε τα νέα; Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών Ντετέκτιβ Κλουζ έρχεται να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και όλοι οι μικροί του φίλοι έχουν την ευκαιρία να γράψουν την υπόθεση που θα πρέπει να λύσει αυτό το καλοκαίρι! Το μόνο που έχουν να κάνουν τα παιδιά είναι να δηλώσουν συμμετοχή στο καλοκαιρινό online εργαστήριο ομαδικής συγγραφής για παιδιά που διοργανώνει το bookbook.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Οι μικροί συγγραφείς θα αποφασίσουν ποιες είναι οι κινήσεις που θα πρέπει να κάνει ο Κλουζ προκειμένου να λύσει το μυστήριο που κρύβεται στο ήσυχο ελληνικό νησί που παραθερίζει. Θα καθορίσουν την τύχη του με τους επικίνδυνους εχθρούς που θα συναντήσει. Θα δώσουν την τελική λύση στην ελληνική περιπέτειά του. Πώς θα γίνει αυτό; Τα παιδιά θα πρέπει να επισκεφτούν το www.bookbook.gr, να χρησιμοποιήσουν μία από τις λέξεις ή φράσεις-στοιχεία που θα τους δίνονται κάθε φορά και να συνεχίσουν την ιστορία από το σημείο που την άφησε ο προηγούμενος. Συγχρόνως θα μπορούν να ψηφίζουν ποια από τα προηγούμενα κείμενα τους άρεσαν περισσότερο, επηρεάζοντας έτσι την τροπή της ιστορίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.
Και μην ξεχνάτε! Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 6:30 και στις 7:30 το απόγευμα, ο διάσημος Ντετέκτιβ Κλουζ και ο εμψυχωτής Γιώργος Λυμπέρης σας περιμένουν στον Πολυχώρο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) στην πιο καλοκαιρινή περιπέτεια του μεγαλύτερου μικρού ντετέκτιβ του κόσμου! Ακολουθώντας τα ίχνη του Κλουζ θα παρουσιάσουμε τα δεδομένα, θα παραθέσουμε τα στοιχεία, θα καταλήξουμε σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».
Δώρο ένα καπελάκι του Κλουζ για την παραλία για όλα τα παιδιά!!!
Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση στο τηλ. 211 3003580.

Και αν δεν ξέρετε όλες τις υποθέσεις που έχει λύσει ο Κλουζ, μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ για να επιλέξετε ποιες θα πάρετε μαζί σας στις καλοκαιρινές διακοπές!Ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια και μυστήριο ξεκίνησε!