ΓΟΡΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο καλούν τους μικρούς τους φίλους, από 4 ετών και άνω, το Σάββατο, 24 Μαΐου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο για να παρακολουθήσουν τη δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών Ποτέ μη γαργαλάς έναν γορίλλα και  Το γαϊδουράκι που γκάριζε του Ευγένιου Τριβιζά. Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια.  

gorillas

Ποτέ μη γαργαλάς έναν γορίλλα
Ελάτε να παίξουμε ένα παιχνίδι με εικόνες και να ανακαλύψουμε πόσα πολλά επικίνδυνα πράγματα θα τολμούσαμε να κάνουμε αλλά και να μάθουμε την πιο σπάνια και την πιο σοφή συμβουλή που σας έχουν ποτέ πει. Η Μαρία Τερζάκη αφηγείται με διαδραστικά παιχνίδι και ζωντανή μουσική το ξεκαρδιστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά και βοηθάει τα παιδιά να απαντήσουν στην ερώτηση «γιατί πότε μα ποτέ δεν πρέπει να γαργαλάμε έναν γορίλλα».

gaidouraki

Το γαϊδουράκι που γκάριζε
Το καημένο το γαϊδουράκι είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια μιας κακής μάγισσας που το εκμεταλλεύεται και το βάζει να κάνει ένα σωρό δουλειές. Τι λέτε παιδιά; Να το βοηθήσουμε να σωθεί από τη μάγισσα; Τα παιδιά, και πάλι με τη βοήθεια της Μαρίας Τερζάκη θα διασκεδάσουν παίζοντας ρυθμικά παιχνίδια και τραγουδώντας και θα δώσουν ένα γερό μάθημα στην κακή μάγισσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 3003580. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

 

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 
Share Button
ΓΟΡΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *