@ΓΑΠΟΥΛΙΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ο νέος πλανητάρχης Τσάο Τσάο Γη εξαναγκάζει τον Αϊ-Βασίλη και την Ιταλιάνα μάγισσα Μπεφάνα να αποσυρθούν πια από το μοίρασμα των δώρων. Τους ανακοινώνει ότι το χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος για όλα τα παιδιά του κόσμου είναι το ηλεκτρονικό παιχνίδι Pen Play. Το νέο όμως παιχνίδι σκορπίζει τη διχόνοια και το μίσος στον παιδόκοσμο. Θα τα καταφέρει ο αδίστακτος πλανητάρχης να υλοποιήσει το σατανικό σχέδιό του; Ο Δον Ξύστρους ή η Μαντάμ Σβήστρα θα είναι ο νικητής; Τα αγόρια ή τα κορίτσια θα είναι οι συγκυβερνήτες του από το νέο έτος; Τι ρόλο θα παίξουν οι καλικάντζαροι, τα ξωτικά, ο Ουρ ο σκίουρος και η Φίφη η νυφίτσα; Θα τα καταφέρει ο Κάλι Καλ, ο πιο καλοσυνάτος καλικάντζαρος του πλανήτη και φίλος του Αϊ-Βασίλη να ανατρέψει την κατάσταση και να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα;
@γαπουλίνια Χριστούγεννα για όλους; Μια περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει στο Βόρειο Σέλας, στο εργαστήριο του Αϊ-Βασίλη, στο εργοστάσιο παιχνιδιών στην καρδιά της Τσιν-Τσινίας, στις γειτονιές του κόσμου, ενός κόσμου που απειλείται από μια στυγνή συνωμοσία.

agapoulinia

Ο Κάλι Καλ, ο αγαπημένος καλικάντζαρος μικρών και μεγάλων ξαναχτυπά την πόρτα της καρδιάς του αναγνωστικού κοινού  με όπλα την αγάπη, τη θέληση, την επιμονή. Μετά το «Ατύχημα του Άι-Βασίλη» και τα «Χριστούγεννα στη Γελανδία» ένα ακόμα παιδικό χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημα γεμάτο περιπέτεια και δράση της Αναστασίας Ευσταθίου με τίτλο «@γαπουλίνια Χριστούγεννα» από τις εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη σε εικονογράφηση της Θέντας Μιμιλάκη μόλις κυκλοφόρησε.

Share Button
@ΓΑΠΟΥΛΙΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *