ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΩ, ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΩ

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν στο Οξυγόνο (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΩ, ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΩ του Σάκη Σερέφα (εικονογράφηση: Βασίλης Παπατσαρούχας), με τον συγγραφέα και την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου, το Σάββατο 8.2.2014 στις 12μιση το μεσημέρι. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-9 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

Πώς θα φαινόταν στους μικρούς μας φίλους αν ένας τοσοδούλης δρόμος τους μιλούσε, τους ταξίδευε και τους βοηθούσε να ανακαλύψουν την περιπέτεια της ζωής; Τι θα γινόταν αν ο δρόμος ζωντάνευε και ήθελε να αλλάξει τα αγαπημένα τους παραμύθια; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο πλαίσιο ενός διαδραστικού εργαστηρίου όπου ο δρόμος γίνεται δάσκαλος και μας μαθαίνει πως το κάθε παιδί βαδίζει το δικό του δρόμο ανακαλύπτοντας τον εαυτό του και τις ιστορίες που ενώνονται στο σταυροδρόμι της επικοινωνίας. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το συγγραφέα.  

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2310 260085 ή στο e-mail info@oxygono-metaixmio.gr.

dromo

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ένας δρόμος μικρός, νεογέννητος, που ξεκινάει τη διαδρομή του –τη ζωή του– με κέφι, όνειρα, απορίες, αλλαγές, ανατροπές, εκπλήξεις και τούμπες. Ένας δρόμος που βλέπει καινούρια πρόσωπα, αγάπες, καβγάδες, χωρισμούς, γιορτές και χαρές μεγάλες – βλέπει και λύπες, ανθρώπων και ζώων. Ένας δρόμος που στο τέλος συγκινητικά κι ανθρώπινα πολύ μικραίνει. Και βάζει τελεία στις ιστορίες του. Μια μινιατούρα που θα μπορούσε να θεωρηθεί συμπυκνωμένο μυθιστόρημα ενηλικίωσης!

Αν θέλετε να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας εδώ!