Καλοκαιρινή γιορτή με τους ήρωες της Disney

Οι Eκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην πιο συναρπαστική καλοκαιρινή γιορτή το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Πάμε διακοπές με την Disney;
Τα παιδιά θα διαλέξουν τον αγαπημένο τους ήρωα και θα παίξουν το πιο συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, θα ανακαλύψουν τα καλοκαιρινά βιβλία της Disney και θα διασκεδάσουν με τα παιχνίδια, τους γρίφους και τις δοκιμασίες που έχουν ετοιμάσει οι αγαπημένοι τους ήρωες! Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Μαρία Τερζάκη θα τα ξεναγήσει σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μάθησης και της ψυχαγωγίας.
Το Μεταίχμιο μας περιμένει όλους και όλες για να υποδεχτούμε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια! Στο τέλος της εκδήλωσης σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα με τους ήρωες της Disney (βιβλία, DVD, αφίσες). Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια! Οι δραστηριότητες βασίζονται στη νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων της Disney Διακοπές, που απευθύνονται σε παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο, την Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον Πολυχώρο, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Με τα βιβλία της σειράς Διακοπές με την Disney τα παιδιά περνούν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες από τον συναρπαστικό κόσμο της Disney. Έτσι, αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με παιγνιώδεις δραστηριότητες χάρη στις οποίες επαναλαμβάνουν μεθοδικά τη σχολική ύλη –όπως ορίζεται από το Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και περιλαμβάνεται στα σχολικά βιβλία– ενώ καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και ασκούν την κριτική τους ικανότητα. Όλα τα βιβλία διαθέτουν πολύχρωμα αυτοκόλλητα και θα τα βρείτε ΕΔΩ

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *