To Τaλκ, το πρώτο free press για γονείς που τα βλέπουν όλα, προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές του μια δωρεάν ημέρα κάθε μήνα στα Volta Fun Town! Γεμίστε το σπίτι σας με Τaλκ και εξασφαλίστε μια μηνιαία δωρεάν είσοδο για ένα παιδάκι στις παιχνιδοκατασκευές και τα φουσκωτά των παιδότοπων Volta, καθώς και μια χρήση τραμπολίνο! Ενεργοποιήστε τη συνδρομή σας στο Τaλκ και διαλέξτε όποιο Volta Fun Town θέλετε! Και τα πέντε σάς περιμένουν να απολαύσετε ατελείωτο παιχνίδι παρέα με τα παιδιά σας! 

– Volta Fun Town στο Π.Φάληρο – Μαρίνα Φλοίσβου

– Volta Fun Town στο Μαρούσι – Εμπορικό κέντρο Avenue

– Volta Fun Town στον Αγ. Δημήτριο – Athens Metro Mall

– Volta Fun Town στον Ταύρο – Εμπορικό κέντρο Athens Heart

-Sports Park, στα Σπάτα (1ο χλμ Λεωφόρου Πικερμίου, θέση Πέτρα Γυαλού

new3

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Στοιχεία Δωρητή

Στοιχεία Παραλήπτη


Τα παρακάτω στοιχεία είναι απαραίτητα μόνο για εταιρείες


[/vc_column_text][vc_text_separator title=»ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» title_align=»separator_align_center» color=»grey»][vc_column_text]Αφού συμπληρώσετε την αίτηση, προκαταβάλετε την ετήσια συνδρομή που ανέρχεται στα 25 ευρώ (11 τέυχη) με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

–Είτε καταθέτοντας το ποσό σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς 

ALPHA GR1201402190219002320001264 Τaλκ 

ΕΘΝΙΚΗ GR9801105250000052520104705 Τaλκ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8801720940005094060054480 Taλκ

EUROBANK GR6702602860000130200289098 Τaλκ

 

–Είτε πληρώνοντας το ποσό τοις μετρητοίς στα γραφεία του Taλκ,

Μαντζάρου 1-3, 154 51, Νέο Ψυχικό

Εν συνεχεία, στείλτε το αποδεικτικό απόδειξης στο φαξ 2106753189 ή επιβεβαιώστε μας τηλεφωνικά ότι πληρώσατε στα τηλέφωνα 2106753180 και 2106753110. Για συνδρομές εκτός Ελλάδος επικοινωνήστε μαζί μας στο ppapadia@talcmag.gr ή στα τηλέφωνα 2106753180 και 2106753110.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_text_separator title=»Όροι και λεπτομέριες» title_align=»separator_align_center» color=»grey»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_accordion][vc_accordion_tab title=»ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ»][vc_column_text]• Η συνδρομή ξεκινά με την αποστολή του εκάστοτε τεύχους που εκδίδεται μετά την ολοσχερή εξόφληση της ισχύουσας συνδρομής. Η μερική εξόφληση της συνδρομής δεν γεννά κανένα απολύτως δικαίωμα σε αποστολή αναλογικά μέρους των τευχών ή σε επιστροφή των χρημάτων.
• Διανομή θα γίνεται μέσω ΕΛΤΑ και μέχρι επτά μέρες από την έκδοση. Το περιοδικό δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις οφειλόμενες στα ΕΛΤΑ ή στην ορθότητα και στην ακρίβεια των στοιχείων αποστολής, όπως αυτά καταχωρούνται με ευθύνη του συνδρομητή στην αίτηση.
• Το περιοδικό διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη αυτού δίκαιη κρίση του, ανά πάσα στιγμή, αζημίως και αναιτίως, να τροποποιήσει μέρος ή σύνολο των όρων συνδρομής, να παύσει ή/και να καταργήσει ακόμα την συνδρομή.
• Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης συνδρομής και η αίτηση ανανέωσής της συστήνει υπογεγραμμένο έγγραφο και η μεταξύ περιοδικού και συνδρομητή σύμβαση ολοκληρώνεται με την καταβολή της συνδρομής και άρχεται με την ως άνω επιβεβαίωση της καταβολής.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=»Επιπλέον πληροφορίες»][vc_column_text]Επιπλέον μέχρι και τις 31/03/2015: • Κάθε συνδρομητής στην εφημερίδα Τaλκ δικαιούται δωρεάν είσοδο 1 φορά το μήνα σε έναν απο τους 4 παιδότοπους (Μαρουσι, Αγ. Δημήτριο, Ταύρο, Φλοίσβο) της επιχείρησης Volta Fun Park Α.Ε. • Η συνδρομή αντιστοιχεί στο εισιτήριο ενός ανηλίκου παιδιού τρέχουσας αξίας 5€ και περιέχει την απεριόριστη χρήση των παιχνιδοκατασκευών και των φουσκωτών του παιδότοπου, καθώς και μία δωρεάν χρήση του τραμπολίνο διάρκειας δέκα λεπτών, που αντιστοιχεί στο εισιτήριο ενός ανηλίκου παιδιού τρέχουσας αξίας 3€ (2€ στο παιδότοπο του Φλοίσβου, και από τον Ιούνιο αξίας 2€ σε όλους τους παιδότοπους. • Οι δικαιούχοι συνδρομητές έχουν δικαίωμα να κάνουν χρήση των ανωτέρω προνομίων μία φορά εντός του κάθε μήνα, ξεκινώντας από την 01/4/2013, ενώ δεν μπορούν να μεταφέρουν την χρήση τους σε επόμενους μήνες. • Η λίστα των συνδρομητών-δικαιούχων του προνομίου/παροχής και η όποια επικαιροποίησή της θα αποστέλλεται από την ΤΑΛΚ στους κατα τόπους παιδότοπους. • Ο συνδρομητής-δικαιούχος του προνομίου θα πιστοποιείται στους κατά τόπους παιδότοπους με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, της άδειας οδήγησης ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου από το οποίο θα προκύπτουν τα στοιχεία του, οπότε και θα του παρέχονται τα ανωτέρω προνόμια. • Τα προνόμια δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε τρίτους μη συνδρομητές- δικαιούχους. • Η ΤΑΛΚ Μ.Ε.Π.Ε έχει μεν συνάψει σύμβαση με την συνεργαζόμενη επιχείρηση Volta fun park Α.Ε., δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τυχόν αθέτηση εκπλήρωσης ή πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε  πλημμέλεια ή οποιαδήποτε ζημιά ήθελε τυχόν προκληθεί στο συνδρομητή ή σε οποιονδήποτε τρίτο από τις παρεχόμενες από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση υπηρεσίες ή τα παρεχόμενα προϊόντα.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][vc_text_separator title=»www.talcmag.gr» title_align=»separator_align_center» color=»grey»][/vc_column][/vc_row]