ΜΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΑ

Σήμερα σας προτείνουμε μια συνταγή για ένα πολύ εύκολο γλυκάκι. Μους φράουλα, λοιπόν, για το οποίο θα χρειαστείτε:

1 πακέτο ζελέ φράουλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ πλήρες
1 ποτήρι ζεστό νερό
1/2 κούπα ζάχαρη

Εκτέλεση: Βάζετε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 1 1/2 ώρα. Στη συνέχεια, αραιώνετε τη σκόνη ζελέ με ένα ζεστό ποτήρι νερό. Μόλις παγώσει καλά το γάλα, το χτυπάτε μαζί με τη ζάχαρη για αρκετή ώρα στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψει και να αποκτήσει όγκο. Μετά ρίχνετε το ποτήρι με το ζελέ που θα έχει πια κρυώσει και συνεχίζετε να τα χτυπάτε όλα μαζί στο μίξερ, μέχρι να αποκτήσουν την υφή που σας αρέσει. Μοιράζετε σε μπoλ και στολίζετε με φράουλες.
Tip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζελέ φράουλα με όποια γεύση θέλετε και αν επιλέξετε λεμόνι, βάλτε μέσα στο μίξερ ξύσμα λεμονιού για περισσότερο άρωμα!!!

Η Έλενα Σμπώκου είναι food blogger και ασχολείται με τη μαγειρική από το 2007. Συνταγές της μπορείτε να βρείτε στο elenascooking.blogspot.com 

Leave a Reply