ΕΝΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά σας μπορούν να δημιουργήσουν, να ακούσουν, να διαβάσουν και να μάθουν παίζοντας στον κόσμο του FunTwoThree.com. Αφήστε τα να πλοηγηθούν με ευκολία και ασφάλεια σε έναν μοναδικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ιστότοπο–είναι το μοναδικό site του είδους του στην Ελλάδα, και ένα από τα κορυφαία στον κόσμο– που προσφέρει περισσότερες από 1.000 εκπαιδευτικές δραστηριότητες και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μικρούς του φίλους να αναπτύξουν πολλές δεξιότητες και να μάθουν μέσα από το παιχνίδι.Μέσα από εξαιρετικά ποιοτικές συνεργασίες η ιστοσελίδα φέρνει με έξυπνο τρόπο τα παιδιά σε επαφή με τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, την Παράδοση και το Περιβάλλον. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με τη συνεργασία έμπειρων εκπαιδευτικών, τεχνικών και εμπνευσμένων καλλιτεχνών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το WWF, η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, η ομάδα Φτου Ξελευτερία, ο Ντίνος Ξίγκας από τη Σχολή Ορνεράκη, η θεατρική ομάδα του Ηλία Καρελλά, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και οι Εκδόσεις Κέδρος, τα εκπαιδευτικά DVD Brainy Baby, ο Στέλιος Πελασγός, αλλά και το Vancouver Film School είναι μερικοί από τους συνεργάτες του FunTwoThree.com.

Το site είναι εξαιρετικά φιλικό προς τα παιδιά, καθώς βασίζεται σε εικόνες και σύμβολα που διευκολύνουν ακόμα και τους μικρούς επισκέπτες που δεν ξέρουν να διαβάζουν. Μάλιστα, κάθε σελίδα προσφέρει και φωνητικές οδηγίες, ενώ τα βίντεο περιλαμβάνουν υπότιτλους στην ίδια γλώσσα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Παρακολουθήστε βίντεο, ακούστε κλασική μουσική, δείτε έργα τέχνης, αποθηκεύστε παραμύθια που θα εκφωνήσετε για τα παιδιά σας και άλλα πολλά!Αν μάλιστα γίνετε συνδρομητές, θα έχετε πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο και αποκλειστικές λειτουργίες. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας εδώ και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για ένα μήνα.
Κάντε ένα video tour στην καινοτόμα αυτή ιστοσελίδα και have Fun (TwoThree)!{^youtubevideo|(width)425|(height)264|(loop)False|(url)http://www.youtube.com/watch?v=T0-QI0l4Wbc|(rel)True|(autoplay)False|(fs)True^}
Tags: