WINTER 2013/2014 INTIMISSIMI

Η Intimissimi θα μπορούσε να επιλέξει μόνο τη Βενετία, την πόλη που συμβολίζει τον αισθησιασμό και τη γοητεία, για να πρωταγωνιστήσει στους τίτλους τέλους του project Italian Journey.

Με αφετηρία τον Ιούνιο του 2012, η Intimissimi προώθησε την ιδέα της ιταλικότητας κι ήταν ο πρεσβευτής του concept #italianjourney. Με τη δημιουργία του hashtag #italianjourney, μία λέξη κλειδί που χρησιμοποιήθηκε σε συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα κατάφερε να ενσαρκώσει στο virtual σύμπαν το ιταλικό όνειρο.

Ο Χειμώνας 2013 της Ιntimissimi βρίσκει το ιδανικό background για την ατμόσφαιρα της καμπάνιας στη Βενετία, με μούσα την Tamara Lazic.

Οι εικόνες αποπνέουν αύρα αποπλάνησης με την Tamara να φοράει και να μας συστήνει τα νέα κομμάτια της χειμωνιάτικης συλλογής: τολμηρά κοψίματα, κομμάτια που διανθίζονται με κρόσσια και δαντέλα, tone-on-tone πέτρες, σοφιστικέ λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, με αποδέκτη τη γυναίκα που είναι σίγουρη για τη σεξουαλικότητά της.

Η διαφάνεια φλερτάρει με τη δαντέλα σε total black lingerie looks – που ταιριάζουν ιδανικά στη μαγεία της νύχτας με αποτέλεσμα οι εικόνες της καμπάνιας να θυμίζουν σκηνές από αισθηματική ταινία.

Μέσα από το φακό του Raphael Mazzucco, η ομορφιά και το ταμπεραμέντο της Tamara αναδεικνύονται και συνδέονται με την αισθησιακή ταυτότητα του brand. Το μοντέλο που γεννήθηκε στο Κrusevac, στη Σερβία, στις 8 Σεπτεμβρίου 1990, ήδη έχει συμβάλλει στο project “The Perfect Bra”.

Το περιεχόμενο του Italian Journey προβάλλεται στο website της Intimissimi: http://it.intimissimi.com/custserv/custserv.jsp?pageName=ItalianJourney

Leave a Reply