ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ WE LOVE PHARMACIES

Κάτι νέο έρχεται να φέρει κοντά μας τις καλύτερες προσφορές, αλλά και μοναδικά προϊόντα σε περίοδο κρίσης! Ένας νέος, εύχρηστος ηλεκτρονικός κατάλογος, με επίκεντρο το ελληνικό Φαρμακείο, είναι εδώ και λίγους μήνες on air και λέγεται Welovepharmacies.

Το Welovepharmacies συγκεντρώνει κάθε μήνα τις καλύτερες προσφορές των ηλεκτρονικών-και όχι μόνο-φαρμακείων, παρουσιάζοντας παράλληλα στο blog του τις νέες αφίξεις των προϊόντων στο χώρο.

Θέλοντας να μας «συστήσει» νέες εταιρείες & ιδιαίτερα προϊόντα, δημιούργησε το Beauty & Euphoriapack (BE pack). Ένα μαγικό κουτί με προϊόντα υγείας, ομορφιάς & ευεξίας που έρχεται κοντά μας κάθε σεζόν (4 κουτιά το χρόνο), μόνο με 15€! Έτσι λοιπόν, μας δίνει τη δυνατότητα με μόλις 0.16€ την ημέρα, να δοκιμάσουμε 5 full & travelsize προϊόντα και να επωφεληθούμε παράλληλα από τα κουπόνια με εκπτώσεις που θα βρούμε μέσα στο πακέτο για τις επαναληπτικές αγορές μας!

Παράλληλα με τα Seasonal boxes, δημιουργεί και Special packs, όπως το πακέτο που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για μέλλουσες & νέες μαμάδες, το BEamom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, κατάλληλα για εγκύους & θηλάζουσες μανούλες, βρίσκεται σε επανέκδοση, καθώς ήταν soldout σε σύντομο χρονικό διάστημα! Ένα πακέτο που κοστίζει μόλις 20€, με προϊόντα που ξεπερνούν τα 40€, έτοιμο να σταλεί κατευθείαν στο μαιευτήριο, αποτελεί μία όμορφη πρόταση δώρου, ενώ παράλληλα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς με κάθε αγορά του πακέτου, το Welovepharmacies διαθέτει 1€ στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μέσα στο πακέτο θα βρείτε προϊόντα ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα & λοσιόν), απαραίτητα σε κάθε γυναίκα, ένα βρεφικό σφουγγάρι που θα αγγίζει απαλά το μωράκι μας, καθώς και αποκλειστικά δείγματα από τις πάνες Agnotis & το νέο προϊόν Atoderm της Bioderma. Φυσικά οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πακέτο!

1

BE beautiful, BE supportive, BE a mom…

Στο νέο BEpack for Winter, που μόλις ξεκίνησαν οι αποστολές του, θα βρείτε άλλο ένα νέο λανσάρισμα: τη μάσκα ματιών της Pure Philosophy με αγνά βότανα από την Κρήτη, που δεν υπάρχει παρά μόνο στο BEpack for Winter! Συνδυάστε τη με την κρέμα ματιών της ίδιας εταιρείας & το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει! Μαζί θα βρείτε ένα μοναδικό λαστιχάκι για τα μαλλιά “The original hairring”, μία κρέμα χεριών Ventus 80ml, καθώς και άλλη μία αποκλειστικότητα: τα σφουγγαράκια προσώπου Luffas Gaia που καλλιεργούνται στην Ελλάδα, στους πρόποδες του Παρνασσού!

Η αξία του πακέτου αγγίζει τα 45€, ενώ γίνεται δικό σας μόνο με 15€!

Αξίζει να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα που βρίσκονται στο e-shop του, από προσεκτικά επιλεγμένες εταιρείες, στις χαμηλότερες τιμές του ίντερνετ!

Θα βρείτε online προϊόντα Gaia Etherea lbeauty, Kativa natural, Victoria & K, Tanglemousse, Menthogel και πολλά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας! Μην παραλείψετε να παραγγείλετε από εκεί τα δώρα σας, που θα σας συσκευάσουν ΔΩΡΕΑΝ στην κόκκινη συσκευασία του «Χαμόγελου του Παιδιού»!

xamogelame_mazi_banner

Οι αποστολές για παραγγελίες άνω των 35€ είναι δωρεάν Πανελλαδικά, ενώ μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου θα λάβετε ένα δώρο έκπληξη με κάθε παραγγελία σας!

new_logo-square copy

Επισκεφτείτε το Welovepharmacies

Leave a Reply