ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

Απαλές αντηλιακές κρέμες προσώπου & σώματος από τη Pharmasept, σχεδιασμένες να προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες.

Η Tol Velvet Baby Protective Sun Cream SPF 50+ με ευρέως φάσματος φίλτρα και η Tol Velvet Baby Natural SunCreamS PF 30 με 100% φυσικά φίλτρα, χάρη στην τριπλή τους δράση προστατεύουν από τη UVA, UVB & IR ακτινοβολία, ενυδατώνουν (Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, Aloe Vera) και καταπραΰνουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες (Λάδι Χαμομηλιού, Βιταμίνη Ε, Αλλαντοΐνη, OGT). Είναι δερματολογικά ελεγμένες με Photo-PatchTest για μείωση της πιθανότητας αντίδρασης της ευαίσθητης επιδερμίδας υπό UV ακτινοβολία και είναι κατάλληλες για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύουν όλη την οικογένεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την πρώτη ημέρα έκθεσης του μωρού στον ήλιο. Απλώνονται εύκολα χωρίς να αφήνουν λευκά κατάλοιπα και έχουν υπέροχο φρουτώδες άρωμα.

Σε επιλεγμένα φαρμακεία, χωρίς αλλεργιογόνα, χρωστικές και parabens, από τη Pharmasept Ltd

Mάθε περισσότερα στο Pharmasept.gr & στο www.facebook.com/Pharmasept

αρχείο λήψης

3 χρήσιμες συμβουλές για την παραλία: 

  1. Ξέρατε ότι δεν προστατευόμαστε καλύτερα δημιουργώντας ένα παχύ λευκό στρώμα αντηλιακού στην επιδερμίδα μας; Τα αντηλιακά της σειράς Pharmasept Baby Care, μετά από ειδική επεξεργασία, απορροφώνται άμεσα και χαρίζουν υψηλή προστασία ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.
  2. Κατά την έκθεση στον ήλιο η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται και ερεθίζεται. Φροντίζουμε μετά από κάθε έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία να ενυδατώνουμε το δέρμα μας για να αποφύγουμε τα ηλιακά εγκαύματα. Χρησιμοποιούμε αντηλιακά πλούσια σε ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες για την πρόληψη και καταπολέμηση των ερεθισμών.
  3. Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απλώνουμε το αντηλιακό μας 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και δεν ξεχνάμε να το ανανεώνουμε τακτικά.

One Response

  1. Μαριάννα Βαρβαρέσου 29 Ιουνίου, 2015

Leave a Reply