THE STORY TELLER IS ME|ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Είστε γονείς; Μήπως είστε η νονά ή ο νονός; Η θεία, ο θείος, η γιαγιά ή ο παππούς; Ή μήπως απλά θέλετε να πείτε ένα πρωτότυπο παραμύθι σε ένα παιδί που αγαπάτε και να του το κάνετε δώρο μέσα στις γιορτές; Τότε αυτό το δημιουργικό workshop σας αφορά!

Το Μικρό Πολυτεχνείο και η Ιρίνα Μπόικο οργανώνουν ένα πρωτότυπο σεμινάριο συγγραφής παραμυθιού με ήρωα το παιδί σας και στόχο τη δημιουργία ενός audiobook με τη φωνή σας! Το σεμινάριο περιλαμβάνει τρεις δίωρες συναντήσεις από τις οποίες οι δύο πρώτες είναι ομαδικές και η τελευταία ατομική, όπου μετά από πρόβα, θα γίνει η εγγραφή του παραμυθιού που θα γράψει κάθε συμμετέχων στο στούντιο ηχογράφησης του Μικρού Πολυτεχνείου με τη δική σας φωνή!

Ξυπνήστε το δημιουργικό πνεύμα μέσα σας και πιστέψτε πως μπορείτε να γράψετε εσείς οι ίδιοι ένα παραμύθι. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο, μοναδικό και σπουδαίο δώρο για τα παιδιά, στις γιορτές που πλησιάζουν!

Ταχύρυθμο Σεμινάριο Συγγραφής Παραμυθιού

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 11.00 -13.00

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. 11.00 – 13.00

Συντονισμός: Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια: Δύο ομαδικές συναντήσεις δίωρες τα Σάββατα 5 & 12/12 από 11:00 ως 13:00. Μία ατομική συνάντηση με κάθε συμμετέχοντα διάρκειας περίπου μιας ώρας κατόπιν συνεννόησης. Η τρίτη συνάντηση και η εγγραφή στο στούντιο ηχογράφησης θα γίνει με τον καθένα ξεχωριστά κατόπιν συνεννόησης.

THE STORY TELLER IS ME

Κρατείστε θέσεις στο «The  Story Teller is me» καθημερινά στο 210-3243306

ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Πλ. Αγ.Ασωμάτων 7 ,Θησείο
Τηλέφωνο κρατήσεων 2103243306 

Leave a Reply