ΤΑ NST NASTASIA ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!

Tα Nst Nastasia , μία από τις κορυφαίες μάρκες της βάπτισης στην Ελλάδα, σήμερα ανακοίνωσε ότι επεκτείνεται στο χώρο του διαδικτύου. Η εταιρία η οποία υπερηφανεύεται για την δημιουργία ελληνικών χειροποίητων ρούχων κατόπιν συνεργασίας με τη Stonewave, δημιούργησαν το www.nstnastasia.com έτσι ώστε να εξυπηρετούν της ανάγκες λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα.

«Έχοντας χτίσει τις καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες μας και χρησιμοποιώντας μόνο τοπικές πηγές, συνδυάζουμε το πλεονέκτημα του ελέγχου του χρόνου παράδοσης και την ευελιξία προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.» δηλώνει η Αναστασία Χαλιώτη, ιδρυτής και σχεδιάστρια των ρούχων Νst Nastasia. «Εδώ στα Nst Nastasia λατρεύουμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να δημιουργούμε μοναδικά ρούχα (υπό τους ήχους καλής μουσικής) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα και υλικά. Τα ρούχα μας φτιάχνονται αποκλειστικά για το κομψό σας μωρό. Και βάζουμε τα δυνατά μας για να το καταφέρουμε.»

Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με την κα Αναστασία Χαλιώτη στο 6947027770 ή στείλτε mail στο anastasiacha@yahoo.gr ή επισκεφτείτε  το www.nstnastasia.com

Leave a Reply