STOKKE® XPLORY®|ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Stokke® Xplory® ανεβάζει το παιδί σας πιο κοντά για να εξερευνάτε τον κόσμο μαζί.

Με πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος, το χαρακτηριστικό καρότσι της Stokke® Xplory® φέρνει το μωρό σας πιο κοντά, ώστε να αλληλεπιδράτε καλύτερα όσο εξερευνάτε τον κόσμο μαζί. Το καρότσι αυτό προκάλεσε τον συμβατικό τρόπο σκέψης όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 με το πρωτοποριακό του ντιζάιν και το ύψος του καθίσματος.

Stokke Xplory 091215-1215211 speil deep blue b

Το μελετημένο ντιζάιν διευκολύνει τους ελιγμούς του καροτσιού, ακόμα και στις πιο στενές γωνιές της πόλης. Κάθισμα που κοιτάει προς τον γονιό ή μπροστά, με ρυθμιζόμενο ύψος, υποπόδιο και χειρολαβή, αυτό το καρότσι παρέχει αμέτρητες επιλογές για τη θέση του καθίσματος, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας που συνεχώς αλλάζουν. Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο μέχρι και παιδιά 15 κιλών, διαθέτει άνετο πορτ-μπεμπέ, πολύ αφράτο μαξιλαράκι και με το Sibling Board αποτελεί ιδανική λύση και για δύο παιδιά. Κανένα άλλο καρότσι δεν φέρνει πιο κοντά το παιδί με τον γονιό, όπως το Xplory®  της Stokke®. 

Stokke Xplory 090403-0225 b black melange b

Χαρακτηριστικά

Σκελετός

  • Χειρολαβή με ρυθμιζόμενο ύψος και γωνία και εργονομικό ντιζάιν
  • Υποστηρίζει πορτ-μπεμπέ, κάθισμα και τροχοσανίδα για μεγαλύτερο παιδί
  • Δυνατός και ανθεκτικός, αλλά και ελαφρύς ταυτόχρονα
  • Περιστρεφόμενοι τροχοί 360˚ με δυνατότητα κλειδώματος

Πορτ-μπεμπέ

  • Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών
  • Αποσπώμενο με βολικές λαβές
  • Απαλή εσωτερική επένδυση για επιπλέον άνεση στο μωρό
  • Ενσωματωμένος εξαερισμός για υγιές περιβάλλον στον ύπνο
  • Κάλυμμα με επένδυση για επιπλέον προστασία

Αξεσουάρ

  • Το Sibling Board του  Stokke® Xplory® εφαρμόζει στο σκελετό του καροτσιού, ώστε και τα δύο παιδιά να κάνουν βόλτα με στυλ.
  • Διατίθεται μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για αυτό το εντυπωσιακό καρότσι, συμπεριλαμβανομένων εποχικών Style Kits για να είστε στη μόδα, αλλά και πρακτικών Kits για το Χειμώνα και το Καλοκαίρι.

Συστήματα ταξιδίου

  • Η Stokke παρέχει το κάθισμα αυτοκινήτου Stokke® iZiGo™ X1 της BeSafe® που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το καρότσι Stokke® Xplory® χωρίς αντάπτορες. Διαθέτει επίσης μια σειρά από αντάπτορες για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιλεγμένα μοντέλα καθισμάτων αυτοκινήτου άλλων κατασκευαστών.

Stokke Xplory 091215-1215211 speil black melange b

Λίγα λόγια για τη Stokke AS: Ιδρύθηκε το 1932 στην πόλη Ααλεσούντ της Νορβηγίας και ξεκίνησε ως κατασκευάστρια εταιρεία επίπλων υψηλής ποιότητας. Το πρώτο προϊόν για παιδιά κυκλοφόρησε το 1972 – η χαρακτηριστική καρέκλα TrippTrapp®, η οποία σημείωσε πάνω από 9 εκατομμύρια πωλήσεις και εξακολουθεί να είναι κεντρικό προϊόν της συλλογής Stokke. Από το 2006 η Stokke ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον σχεδιασμό ποιοτικών παιδικών επίπλων και εξοπλισμού για καθίσματα φαγητού, καρότσια, μάρσιπους, λευκά είδη και το παιδικό δωμάτιο. Τα προϊόντα μας προωθούν τη στενή σχέση και το υγιές περιβάλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Μετά από τρεις γενιές ιδιοκτησίας και διαχείρισης της οικογένειας Stokke, το 2014 η εταιρεία πέρασε στα χέρια της NXMH με έδρα το Βέλγιο, που ανήκει στην NXC στη Νότια Κορέα. Η Stokke διαθέτει τα προϊόντα της παγκοσμίως σε 80 χώρες και έχει θυγατρικές σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία.

Ιστοσελίδα: https://www.stokke.com/en-gr/home

Follow Stokke on Facebook: www.facebook.com/StokkeGreece/

Leave a Reply