ΣΜΥΡΝΑΙΪΚΟΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗ

O παππούς Ιάκωβος Δρακούλης έφερε από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας την αγάπη του για την ποιότητα, την καινοτομία και την γνώση του καλού καφέ. Από το 1925 η οικογένεια Δρακούλη εξελίσσει τις παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ποιοτικού καφέ, δημιουργώντας εκλεκτά χαρμάνια με αυθεντικότητα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση και το πλούσιο άρωμα τους. Σήμερα η οικογενειακή παράδοση συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία δημιουργώντας δύο εξαιρετικά προϊόντα – τον Σμυρναίικο και τον Ελληνικό καφέ.

Ο Σμυρναίικος Καφές, της οικογένειας Δρακούλη είναι ένας ελληνικού τύπου καφές που κατατάσσεται στην κατηγορία Gourmet. Πρόκειται για ένα προϊόν – απόσταγμα εμπειρίας και παράδοσης 3 γενεών. Το όνομα του προϊόντος οφείλεται στην καταγωγή του παππού μας Ιάκωβου Δρακούλη, την Σμύρνη, που πριν από σχεδόν 100 χρόνια πρώτο-ασχολήθηκε και αγάπησε τον καλό καφέ. Ο Σμυρναίικος είναι ένα χαρμάνι από 7 εξαιρετικές ποικιλίες Arabica. Χαρακτηρίζεται για το σύνθετο άρωμα, τη μοναδική γεύση, την έντονη προσωπικότητα… καφές για τους “ψαγμένους”.

Ο Ελληνικός Παραδοσιακός καφές της οικογένειας Δρακούλη είναι ένα παραδοσιακό χαρμάνι γνήσιου ελληνικού καφέ, επεξεργασμένο με μεράκι και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία.

Η σειρά του Σμυρναίικου και του Ελληνικού καφέ εκτός από εξαιρετικά προϊόντα γαστρονομίας, διακρίνονται επίσης για την πρωτοποριακή συσκευασία τους.
[Ermis Gold Award 2008].

Σημεία πώλησης: Κωσταρέλος, Πανδαισία, Degustation, Unik, Αφοί Βασιλόπουλοι Delicatessen, Το Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής, Ηπειρώτισσα, Not Just Greek Salad, Select Salmon House, Box Gourmet και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα.

Share Button
ΣΜΥΡΝΑΙΪΚΟΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗ
4.75 (95%) 4 votes


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *