ΣABBATO 2 ΝOΕΜΒΡΗ: «HAPPY BIRTHDAY SMART PARK!»

Αθήνα, 23.10.13. Μόλις δύο χρόνια ζωής και το Smart Park σβήνει τα κεράκια του υπερήφανο που σε τόσο μικρή ηλικία κατάφερε τόσα πολλά! Εμπορική ανάπτυξη και αναγνώριση, ποιότητα και προσιτές τιμές, μα πάνω απ’ όλα, το Smart Park και το πρωτοποριακό του concept, shop play enjoy, πέτυχαν να δημιουργήσουν τον πιο αυθεντικό, open air προορισμό shopping εμπειρίας, ψυχαγωγίας και απόλαυσης για όλη την οικογένεια! Το Σάββατο 2 Νοέμβρη, το Smart Park ανταποδίδει την αγάπη του  κόσμου, με τo πιο συναρπαστικό full day birthday event του φετινού φθινοπώρου!

12.00 το μεσημέρι και τα happenings ξεκινούν στον πεζόδρομο και την πλατεία, όπου οι αγαπημένοι street performers του SmART SaturDAY δίνουν το kick start” της μεγάλης γιορτής! Παράλληλα και μέχρι τις 16.00, οι ανοικτοί χώροι του πάρκου «μετατρέπονται» σε φυσικά εμπόδια για τους elite Έλληνες αθλητές του πιο παράτολμου αθλήματος υπερπήδησης εμποδίων ή parkour! Η «τέχνη της φυγής» θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών, σε μια σπάνια ευκαρία να απολαύσουν τους νεαρούς traceurs artists στο παιχνίδι τους ενάντια στη βαρύτητα, με άλματα, tricks, αναρριχήσεις και πτώσεις που κόβουν την ανάσα!

Στις 16.00, στην πλατεία του Smart Park, τη σκυτάλη των γενεθλίων παραλαμβάνει με τις pop μουσικές του ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, παραγωγός του Athens Radio DJ 95,2. To parkour event, , κάνει peak λίγο μετά , όταν οι free runners, παίρνουν tempo από τα vibes του DJ και «κατακτούν» με jumps το stage των εκδηλώσεων σε μια extravaganza κίνησης και ρυθμού!

Από τις 18.00 και μέχρι τις 19.00, ο Μιχάλης απογειώνει την playlist της βραδιάς και παρουσιάζει live την  teen boy-band Boys+Noise και το concert act της Demy! Οι Boys+Noise με μόλις 2 web song hits έχουν «τρελλάνει» τα views στο youtube, ενώ η Demy κυριαρχεί στο χώρο της Ελληνικής pop, με πολλές διακρίσεις σε Music Award Contests.

Στις 19.00, οι top of the pops, Μιχάλης, Demy, Boys+Noise μαζί με τους θεατές του concert αποχαιρετούν τη βραδιά των γενεθλίων και καλωσορίζουν μια ακόμη promising χρονιά στη ζωή του Smart Park, με ένα super show πυροτεχνημάτων που φωτίζει τον ουρανό της Αττικής, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και μελλοντικής επιτυχίας!

Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Πάρτε κι εσείς μέρος στο μοναδικό διαγωνισμό «2 smart years!!», με υπέροχα δώρα σε κλήρωση που ξεπερνούν σε αξία τις 4.000€. Για περισσότερα νέα σχετικά με τα δώρα και το διαγωνισμό βρείτε μας στο www.facebook.com /SmartPark.com.gr

Leave a Reply