Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ RIVER WEST

Το RIVER WEST, το αγαπημένο εμπορικό των δυτικών προαστίων, αποκτά αποκριάτικο πνεύμα φέτος το Φεβρουάριο με μοναδικές εκδηλώσεις. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπου το εμπορικό θα «πλημυρίσει» με καρδούλες και αγάπη! Ενώ το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, το RIVER WEST θα γεμίσει χρώματα, χαμόγελα και λιλιπούτιους καρναβαλιστές!

  • Στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το RIVER WEST θα χαρίσει σε όλους τους επισκέπτες του μυθιστορήματα Άρλεκιν και θα γεμίσει κυριολεκτικά με καρδούλες σε μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις! Αν είστε ερωτευμένοι, τότε το RIVER WEST είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνετε τα ψώνια σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Προετοιμαστείτε να βρείτε:
  • Το Θεό του έρωτα να περιπλανιέται στους χώρους του εμπορικού στοχεύοντας τους ανυποψίαστους επισκέπτες με τα βέλη του.
  • Τη Βαλεντίνα, την απεσταλμένη του Θεού του έρωτα, να μοιράζει σε όλους τους επισκέπτες από ένα κατακόκκινο μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς για να το προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την «Φωτογράφιση της Αγάπης», όπου ένα ρομαντικό σκηνικό θα περιμένει όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια να φωτογραφηθούν και να πάρουν δώρο ένα υπέροχο αναμνηστικό φωτογραφικό album με τη φωτογραφία τους από το RIVER WEST!

Αλλά τα happenings δεν σταματούν εδώ! Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, το RIVER WEST θα μετατραπεί σε έναν αποκριάτικο… παράδεισο για τους μικρούς του φίλους! Οι χώροι του εμπορικού θα γεμίσουν με αποκριάτικες εκπλήξεις:

  • Ένας  DJ  θα “ξεσηκώσει” το RIVER WEST για να παρασύρει μικρούς και μεγάλους στους ξέφρενους ρυθμούς της αποκριάς.
  • Ένας τεράστιος μασκαρεμένος ξυλοπόδαρος θα υποδέχεται και θα ενημερώνει για τα δρώμενα του εμπορικού τους επισκέπτες του RIVER WEST στην είσοδο.
  • Στη γωνιά του facepainting, δύο έμπειρες μακιγιέζ θα μπορούν να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους να τελειοποιήσουν το αποκριάτικο μασκάρεμά τους.
  • Το μπαλονόσπιτο με έναν κλόουν που θα κατασκευάζει και θα χαρίζει μπαλόνια σε διάφορα χρώματα και σχήματα σε όλα τα παιδιά.
  • Κλόουν που θα κάνουν απίστευτα Ζογκλερικά και Ταχυδακτυλουργικά Κόλπα που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.  

Επίσης, σας θυμίζουμε ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο RIVER WEST θα βρείτε τα αγαπημένα σας brands με εκπτώσεις έως και 70%!  

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial  

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων 

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου: 12:00 – 14:00 & 15:00 – 17:00

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου: 16:00 – 20:00

 

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

Leave a Reply