ΕΤΟΙΜΟΙ; ΠΑΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ “BACK TO SCHOOL” ΤΗΣ PRÉNATAL!

Από τις 21 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου, έλα στην Prénatal και εφοδιάσου για τον παιδικό σταθμό και το σχολείο: διαλέγεις 3 ρούχα και πληρώνεις 2, το είδος με τη χαμηλότερη τιμή είναι δωρεάν!

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς φτάνει και η στιγμή της προετοιμασίας μιας γκαρνταρόμπας άνετης, πρακτικής και γεμάτης χρώμα, για να ντυθούν οι πιο μικροί και στο σχολείο αλλά και στις πιο ανέμελες στιγμές του παιχνιδιού.

Από 21 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου, με την ακαταμάχητη προσφορά της Prénatal “Back to School”, έχεις κέρδος σε t-shirt, φόρμες, κολάν, φούτερ και άλλα πολλά και μπορείς να εφοδιαστείς με όλα τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο. Αγοράζοντας 3 είδη της επιλογής σου από αυτά που συμμετέχουν στην προσφορά, πληρώνεις μόνο τα 2, γιατί παίρνεις δωρεάν αυτό με τη χαμηλότερη τιμή! 

Η προσφορά ισχύει για περισσότερα από 200 είδη με την ειδική σήμανση στο κατάστημα, σε μεγέθη από 3 μηνών έως 8 ετών.

Όλα τα είδη συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και προσφέρουν πολλές παραλλαγές χρωμάτων και σχεδίων: το δύσκολο θα είναι μόνο η επιλογή!

Η προσφορά ισχύει για τους κατόχους της Prénatal Card, που μπορείς να τη ζητήσεις εντελώς δωρεάν από τα καταστήματα και προσφέρει πολλά προνόμια και ειδικές υπηρεσίες.

Prenatal Back to School for FB

Leave a Reply