Η PLAYLAND ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, σε συνεργασία με τον Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό- Νηπιαγωγείο PLAYLAND που δραστηριοποιείται στη Βάρκιζα, διοργανώνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 από τις 18:00 έως τις 20.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa – αίθουσα Alexander Ballroom, (ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη), Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση όπου θα εκτεθούν και θα διατεθούν προς πώληση εικαστικά έργα των παιδιών του Playland και του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Μέσω της εν λόγω εκδήλωσης, ο ιδιωτικός Βρεφονηπιακός Παιδικός σταθμός και Νηπιαγωγείο PLAYLAND επιδιώκει όχι απλώς την συγκέντρωση ενός ποσού, αλλά την κατάκτηση της δυνατότητας «υιοθεσίας» μιας οικογένειας του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες αυτής της οικογένειας.

Εδώ και 31 χρόνια το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και το PLAYLAND χαράσσουν πορεία κοινή και παράλληλη, εμπνεόμενα από αξίες όπως η ανιδιοτελής προσφορά και ο εθελοντισμός. Τη φετινή χρονιά, επιδιώκοντας όχι απλώς την συνέχιση της συμπόρευσης τους, αλλά την ενδυνάμωση της, συμπράττουν και με κύριο γνώμονα το παιδί και τον άνθρωπο  και θέτοντας σε πρώτο πλάνο την αξία της οικογένειας, στοχεύουν μέσω της εκδήλωσης που διοργανώνουν στην συγκέντρωση του ποσού των 15.000, που αντιστοιχεί στα ετήσια λειτουργικά έξοδα μιας οικογένειας που κατοικεί στο Παιδικό Χωριό SOS.

Μέσα από το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης μας επιθυμούμε να δημιουργήσουμε την ευκαιρία για τα παιδιά τόσο του Playland όσο και του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, να συμπράξουν, να αλληλοεπιδράσουν και να συνεργαστούν. Επίσης, με την δική σας συμμετοχή, προσδοκούμε την προβολή του έργου του Παιδικού Χωριού SOS Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις σημαντικές δράσεις με τις οποίες, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του PLAYLAND αλλά και τα παιδιά, οι μαμάδες και οι εκπαιδευτικοί του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν.

PLAYLAND-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και τη συμπαράσταση σας.

Leave a Reply