Η PHILIPS AVENT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 30 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ

Η PhilipsAVENT γιορτάζει τα 30 της χρόνια, αποδεικνύοντας πως οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σε εσάς και το μωρό σας.

Το 2014 σημειώνεται ως μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για τη PhilipsAVENT καθώς γιορτάζουμε την 30η επέτειο λειτουργίας μας. ‘Γεννημένοι ‘ το 1984 με την εισαγωγή του  πρώτου μπιμπερό κατά των κολικών, θέσαμε τα πρότυπα για τα μπιμπερό παγκοσμίως και είμαστε εδώ για κάθε μία σας ξεχωριστά, στηρίζοντας εσάς και το μωρό σας, από την εγκυμοσύνη μέχρι και την παιδική του ηλικία.

Είτε περιμένετε το πρώτο σας μωρό, είτε γίνατε πρόσφατα γονιός, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για σας να νιώθετε ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό για το μωρό σας. Με γνώμονα εσάς και τις ανάγκες του μωρού σας, πιστεύουμε ότι οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε τόσο μεγάλη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες για όλη τη φροντίδα του μωρού σας και των βρεφικών  προϊόντων διατροφής. Σε ό,τι προσπάθεια και να κάνετε, η PhilipsAVENT είναι εδώ και σας στηρίζει πάντοτε- τότε, τώρα και τα επόμενα χρόνια.

Εδώ και 30 χρόνια δουλεύουμε από κοινού με επαγγελματίες στο τομέα της υγείας, κλινικούς ιατρούς αλλά και μαμάδες, για να αναπτύξουμε μια μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών προϊόντων, μπορώντας έτσι να μοιραστούμε μαζί σας, τις πιο πολύτιμες στιγμές σας ως νέος γονιός. Είμαστε στο πλευρό σας, καθώς εσείς βιντεοσκοπείτε από μακριά τις πρώτες ανάσες του μωρού σας  χάρη στο ψηφιακό βρεφικό μόνιτορ της PhilipsAVENT. Εστιασμένοι και πάλι στις μικρές λεπτομέρειες, βοηθάμε το μωρό σας να μεταβεί ομαλά στην φάση του απογαλακτισμού χάρη στη φαρδιά θηλή που διαθέτει το μπιμπερό Natural, η οποία μοιάζει με αυτή του γυναικείου στήθους ενώ οι άνετες λαβές των κυπέλλων σε συνδυασμό με το γωνιακό τους σχήμα το βοηθούν να ξεκινήσει να πίνει από μόνο του.

‘Νιώθω σαν να έγινα χθες μέλος της ομάδας της PhilipsAVENT και δε θα μπορούσα να ζητήσω πιο παθιασμένους και μορφωμένους ανθρώπους για να συνεργάζομαι. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε τα 30 χρόνια λειτουργίας και προβλέπουμε ένα συναρπαστικό μέλλον.’ είπε η AliettevanderWal, μητέρα και υπεύθυνη της κατηγορίας της φροντίδας για τη μητέρα και το παιδί της PhilipsAVENT. ‘Σαν μητέρα, είναι πολύ σημαντικό να νιώθω ότι όλα λειτουργούν σωστά και γνωρίζω ότι η PhilipsAVENT είναι προσηλωμένη να παρέχει στους νέους γονείς την εμπιστοσύνη που χρειάζονται’.

Ανυπομονούμε για τα επόμενα τριάντα χρόνια της PhilipsAVENT με πολλές πρωτιές και ελπίζουμε να συνεχίσετε μαζί μας το ταξίδι προς ένα συναρπαστικό μέλλον.

philips_avent

Επισκεφτείτε το site της PhilipsAVENT για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, αλλά και τη σελίδα στο Facebook.

One Response

  1. ΕΛΕΝΗ 3 Νοεμβρίου, 2014

Leave a Reply