ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός σε 54 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μέσα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, που στην χώρα μας εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου!

Η διοργάνωση έγινε από το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, που αποτελείται από 44 ομάδες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, που λειτουργούν εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αττικής που αριθμεί πάνω από 11.000 μέλη, πραγματοποίησε την εκδήλωση στο Ζάππειο και καταγράφηκαν περισσότερες από 1.000 μητέρες που θήλασαν ταυτόχρονα τα μωρά τους με σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία.

Η ομάδα ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτήν την μεγάλη γιορτή για τον θηλασμό, τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και φυσικά τους πολύτιμους χορηγούς –αρωγούς στην προσπάθειά της!

rthr

Leave a Reply