OPEN HOUSE 2015: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ PIERCE ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Φέτος, το PIERCE-το Γυμνάσιο και Λύκειο του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος -γιορτάζει 140 χρόνια ιστορίας και εκπαιδευτικής πρωτοπορίας με ένα εκπληκτικό διήμερο μαθητικών εκδηλώσεων.

Συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις, παιχνίδια και διαγωνισμοί… Οι Μαθητικές Κοινότητες του PIERCE έβαλαν τα δυνατά τους και σας υποδέχονται σε μία συναρπαστική γιορτή, για να γνωρίσετε από κοντά το έργο τους!

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, το Open House κάνει πρεμιέρα με μία μοναδική μαθητική συναυλία στο θέατρο του PIERCE. Το Σάββατο 4 Απριλίου, κάθε γωνιά του Κολεγίου κρύβει και μία έκπληξη! Ελάτε για να θαυμάσετε τις εκθέσεις και τα έργα των μαθητών, να γευτείτε γλυκά κι αλμυρά εδέσματα που ετοιμάσαμε για σας, να παρακολουθήσετε θεατρικά και μουσικά δρώμενα, αλλά και να διασκεδάσετε με παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες και διαγωνισμούς.

Το βράδυ του Σαββάτου, το Open House ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο: το talent show που αναδεικνύει τα «αστέρια» του PIERCE και την πολυαναμενόμενη «δυνατή» μαθητική συναυλία στα ανοιχτά γήπεδα…

Το Open House 2015, εκτός από την ψυχαγωγία, έχει κι άλλον έναν καλό σκοπό: Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις διήμερες εκδηλώσεις, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ιδρύματος Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Στέρηση «Θεοτόκος», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού για την Πολύτεκνη και Τρίτεκνη Οικογένεια «Θεόφιλος», καθώς επίσης και για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Σχολείου μας, μέσω του οποίου δίνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης σε μαθητές που αρίστευσαν και μαθητές που αντιμετωπίζουν έκτακτες οικονομικές δυσχέρειες.

Clipboard01

Leave a Reply