ΌΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ NESCAFE, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

O Nescafé Classic υποδέχεται το 2014 με το πιο μεγάλο πρωινό της πόλης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στη στοά CityLink, με δώρα, εκπλήξεις & ένα μοναδικό πρωινό live από τους Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα.

Η φετινή πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει συντροφιά με την αγαπημένη γεύση του καφέ Nescafé Classic! Για πρώτη φορά ο αγαπημένος καφές των Ελλήνων σας προσκαλεί να απολαύσετε δωρεάν με τους φίλους σας το μεγαλύτερο και πιο απολαυστικό πρωινό της Αθήνας σε μια μοναδική πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση γεμάτη μουσική, δώρα και εκπλήξεις!

Τις πρώτες ώρες του 2014 και συγκεκριμένα από τις 5:00 το πρωί, το κέντρο της Αθήνας θα γεμίσει με τη μυρωδιά του αγαπημένου μας καφέ Nescafé, και η στοά Citylink «θα βάλει τα καλά της» προκειμένου να υποδεχθεί εσάς & την παρέα σας σε ένα ξεχωριστό event με πολλή μουσική, πλούσιο μπουφέ, δώρα, πρωτότυπα happenings αλλά και πολλές εκπλήξεις με την υπογραφή του καφέ Nescafé Classic!

Το πιο funky δίδυμο της ελληνικής μουσικής, Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα θα αναλάβουν να σας ξεσηκώσουν, μετά τις 06:30, όσο εσείς θα απολαμβάνετε τον πρώτο καφέ του χρόνου με ζεστά αλμυρά & γλυκά εδέσματα να σας περιμένουν στο δωρεάν μπουφέ!

Και επειδή όλοι θέλουμε να ξέρουμε τι μας περιμένει την καινούρια χρονιά, μια  αστρολόγος θα σας αποκαλύψει την κρύβουν για εσάς τα άστρα την επόμενη χρονιά!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ… Για όσους πιστεύουν ότι το 2014 θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, δεν μένει παρά να το ανακαλύψουν παίζοντας με τα fortune cookiesπου θα δώσουν σε 20 τυχερούς δωρεάν καφέ Nescafé Classic για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ενώ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η παραδοσιακή βασιλόπιτα που θα πάρει τη μορφή εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου και όχι ένας αλλά 10 τυχεροί θα κερδίσουν μια μηχανή ροφημάτων Nescafé Dolce Gusto!

Και βέβαια όλοι οι φίλοι που θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά μαζί μας, θα πάρουν δώρο ένα μοναδικό Travel Mug Nescafé, πάνω στο οποίο μπορούν να βάλουν τη φωτογραφία από τις πρώτες στιγμές του νέου χρόνου, που θα τους συντροφεύει για την υπόλοιπη χρονιά.

Ξεκινήστε λοιπόν το 2014 με ένα μοναδικό πρωινό, δηλώνοντας συμμετοχή στη μεγάλη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του καφέ Nescafé Classic. Ο τρόπος είναι απλός: επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το ειδικό application  https://www.facebook.com/Nescafe.GR/app_254739638017938 στην επίσημη σελίδα του Nescafé στο facebook (www.facebook.com/Nescafe.GR) και δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας τις οδηγίες!

Κάθε συμμετοχή ισχύει για 4 άτομα, για αυτό μην ξεχάσετε να κάνετε share το νέο και να προσκαλέσετε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους!

Γιατί όπως όλα, έτσι και η νέα χρονιά ξεκινά με Nescafé!

Leave a Reply