ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ AVENUE ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Το εμπορικό κέντρο AVENUE φροντίζει για εσάς με καλοκαιρινές εκπτώσεις, εκδηλώσεις και όμορφα δώρα. Από τις 14 Ιουλίου, επισκεφθείτε το γνωστό εμπορικό κέντρο και πραγματοποιήστε τις αγορές σας με σημαντικές εκπτώσεις, μεγάλες προσφορές και πάντα με δωρεάν parking για τους πελάτες.

Παράλληλα, το AVENUE δίνει τη δυνατότητα σε όλους εσάς να διεκδικήσετε ένα μοναδικό ταξίδι, προσφορά του TRAVEL PLAN, μέχρι τις 31 Ιουλίου. Πρόκειται για 2 ALL INCLUSIVE πακέτα διακοπών για 2 τετραμελείς οικογένειες (Δύο 3 ημέρα-2 διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων και για τα παιδιά:  1ο παιδί έως 12 ετών και 2ο παιδί έως 7 ετών  δωρεάν)  από 15/09-5/10 στο 4* Regina Mare στην Θεσπρωτία, πάνω από τη διάσημη παραλία Καραβοστάσι. Πώς; Απλώς επισκεφθείτε το AVENUE, φωτογραφηθείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα, κάντε share τη φωτογραφία στη σελίδα του AVENUE στο Facebook μαζί με την ευχή σας για το καλοκαίρι και μπείτε στην κλήρωση για το υπέροχο δώρο.

 Στο πλαίσιο του Book Festival του AVENUE, για όλο τον Ιούλιο, κάθε Παρασκευή (17.00-21.00) και Σάββατο(11.00-15.00), τα βιβλία θα «ζωντανεύουν» με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, προσφέροντας ένα χαρούμενο διάλλειμα σε όλες τις οικογένειες που έρχονται για τα ψώνια τους στο πιο οικογενειακό και φιλικό εμπορικό κέντρο.  Μέσα από τις εκδηλώσεις,  θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βιβλία αλλά και να διαλέξουν, μικροί και μεγάλοι, το βιβλίο των διακοπών τους από τη μεγάλη συλλογή που παρουσιάζεται στο Book Festival, που συνεχίζεται ως τις 2 Αυγούστου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα παρουσιάσεων θα βρείτε στο www.avenuemall.gr & https://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens.

Leave a Reply