ACTION AID: ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Από τα μέσα Απριλίου ανοίγει το πρώτο κατάστημα της ActionAid στην Αθήνα που θα ενισχύσει το έργο της διεθνούς οργάνωσης και θα φέρει ακόμα πιο κοντά τις δράσεις της. Το νέο κατάστημα ActionAid, που βρίσκεται στην οδό Βεΐκου 2, στο Κουκάκι, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δουν από κοντά τα προϊόντα και να κάνουν τις αγορές τους ακόμα πιο εύκολα γνωρίζοντας πάντα ότι ενισχύουν την καταπολέμηση της φτώχειας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα προϊόντα που διατίθενται ήδη μέσω του eshop της ActionAid αλλά και πολλά άλλα: μια μεγάλη γκάμα από T-shirts unisex, γυναικεία και παιδιά, ρούχα βρεφικά, αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και τρόφιμα. Μοντέρνα σχέδια και πρωτότυπα δώρα περιμένουν κάθε επισκέπτη. Δώρα που ενισχύουν το έργο της οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας.

ActionAid_formaki
Οι σειρές προϊόντων Fair Trade και των Ελλήνων παραγωγών θα εμπλουτιστούν και οι επισκέπτες του καταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ορισμένες από τις λιχουδιές πριν τις αγοράσουν. Μεγάλη ποικιλία από υπέροχες μαρμελάδες, αγνό μέλι, σάλτσες και σοκολάτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο θα διατίθενται στα ράφια του καταστήματος ActionAid.
Το κατάστημα θα αποτελέσει την ευκαιρία για δράσεις και εκδηλώσεις ώστε να γίνει πόλος έλξης για όλους όσους θέλουν οι αγορές τους να έχουν ένα μεγαλύτερο αντίκρισμα.
Το κατάστημα της ActionAid βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν το κατάστημα του Fair Trade.
Οι ώρες λειτουργίας του είναι: Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή 11 πμ έως 8 μμ, Τετάρτη 11 πμ έως 6 μμ, Σάββατο 10 πμ έως 4 μμ και Δευτέρα κλειστά. Επίσης, παραγγελίες γίνονται και ηλεκτρονικά στο eshop.actionaid.gr.

Εγκαίνια: Πέμπτη 10 Απριλίου στις 7.00 μ.μ στο κατάστημα της ActionAid που βρίσκεται Βεΐκου 2, κοντά στο μετρό Ακρόπολη. 

ShopFront_247_329

Leave a Reply