ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ «ΒΓΑΖΕΙ» ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΟΝΤΑΚΙΑ;|INADEN BEBE GEL

Η εμφάνιση των πρώτων δοντιών του μωρού αρχίζει από τον 6° μήνα και συνεχίζει μέχρι τα 3 χρόνια.

Η διαδικασία της οδοντοφυίας δεν είναι ίδια για όλα τα μωρά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φυσιολογική αυτή διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα, ήδη από τον 3° μήνα ή να καθυστερήσει μέχρι τον 1° χρόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το μωρό είναι ανήσυχο, νευρικό, ανόρεκτο, κλαίει και ο ύπνος του διακόπτεται. Επίσης έχει την τάση να δαγκώνει και να πιπιλάει τα δάκτυλα ή αντικείμενα τα οποία βρίσκει γύρω του.

Για αυτόv το λόγο όλα τα μωρά έχουν ανάγκη από ένα προϊόν φροντίδας που θα απαλύνει τα ούλα τους καθ’όλο το διάστημα που «βγάζουν» τα πρώτα τους δοντάκια.

Το Inaden bébé gel είναι ένα δροσιστικό τζελ με ευχάριστη γεύση ειδικά προσαρμοσμένη για μωρά, το οποίο φροντίζει, ανακουφίζει και προστατεύει τα ούλα του μωρού κατά την ανατολή των πρώτων δοντιών. Περιέχει Δεξπανθενόλη, Γλυκόριζα και Χαμομήλι, απόλυτα φυσικές και καταπραϋντικές ουσίες. Η Δεξπανθενόλη είναι γνωστή για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική της ικανότητα, ενώ η Γλυκόριζα ενισχύει την αντιφλεγμονώδη δράση της Δεξπανθενόλης καθώς απαλύνει τα ερεθισμένα ούλα. Το Χαμομήλι καταπραΰνει επίσης τα ερεθισμένα ούλα και προσφέρει αντιμικροβιακή προστασία.

Το Inaden bébé gel είναι φτιαγμένο ειδικά ώστε να προσκολλάται πάνω στα ευαίσθητα ούλα και να επιτρέπει την παρατεταμένη επαφή τους με τα δραστικά συστατικά που περιέχει για καλύτερα αποτελέσματα. Τo Inaden bébé gel καταπραΰνει τα ούλα χωρίς κίνδυνο για τα πρώτα δοντάκια του μωρού σας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη υγιεινή στη στοματική κοιλότητα του μωρού.

www.inaden.gr

slider

Leave a Reply