MAGIC NUUDLES KAI HIBRICKER ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΧ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα minx.gr δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης παιδικού παιχνιδιού από τις αρχές του 2014 και βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.
Επισκεφθείτε το για να ενημερωθείτε για τα πιο νέα, ιδιαίτερα, πρωτότυπα παιχνίδια και να επωφεληθείτε από τις πολύ χαμηλές τιμές, όλα από την άνεση του σπιτιού σας! Μεταφέροντας στην ιστοσελίδα τις ανάγκες γονιών για «Νέες Δημιουργικές Δραστηριότητες», οι δημιουργοί του minx.gr κατασκεύασαν ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης με επιλεγμένα παιχνίδια, τα οποία σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Έχοντας αποκλειστικότητα στην εισαγωγή των Αμερικάνικων «MAGIC NUUDLES» και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου όπως HABA, ANEMI COLLECTION, PLAN TOYS, PINTOYS, SIGIKID, LEGO κλπ, το minx.gr εξασφαλίζει για σας και το παιδί σας την καλύτερη δυνατή γκάμα στις καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Φροντίζει πάντα τα εμπορεύματά του να είναι άριστης ποιότητας, προσιτής τιμής, να πληρούν τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και να κατασκευάζονται από πιστοποιημένα και διεθνώς αναγνωρισμένα εργοστάσια.
H επιλογή των παιχνιδιών που φιλοξενεί το minx.gr είναι αποτέλεσμα έρευνας και επιλογής από γονείς οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά τους κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα προϊόντα που υπάρχουν ήδη στην αγορά. Εξάλλου πόσες φορές δεν αγοράσατε στα παιδιά σας παιχνίδια που απασχολήθηκαν για μερικά λεπτά ή και καθόλου; Το παιχνίδι αποτελεί το πρώτο στάδιο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Το παιδί μεγαλώνει μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσει καινούργιες ικανότητες, αποκτά εμπειρίες, καλλιεργεί την παρατηρητικότητα, τη μνήμη, τη φαντασία του και εξελίσσει τη σκέψη. Έτσι ανακαλύπτει τον κόσμο. Στόχος λοιπόν του minx.gr είναι να προτείνει παιχνίδια όπου μέσα από την κατασκευή, τα παιδιά θα εξασκήσουν την λεπτή κινητικότητα, θα αποκτήσουν επιδεξιότητα και θα πετύχουν όξυνση του νου. Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδανικά και για πάρτι, αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να δώσετε στα παιδιά την ευκαιρία για πραγματικά δημιουργική απασχόληση! 
Τα «Magic Nuudles» είναι ένα καινοτόμο και μοναδικό παιχνίδι που συνοδεύεται από πέντε Αμερικάνικα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Βασίζεται στα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε τα τελευταία 15 χρόνια ο διακεκριμένος επιστήμονας/ Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, Dr Naraya. Είναι κατασκευασμένο από καλαμποκάλευρο, χρωστικές τροφίμων και νερό, ώστε να είναι ασφαλές για τα παιδιά. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενο, μη τοξικό, συμμορφώνεται ακόμα και με τα πιο απαιτητικά διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Φυσικά είναι φιλικό και προς το περιβάλλον.
Στόχος του παιχνιδιού είναι να προσφέρει ένα ασφαλές και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά θα καταφέρουν να ανακαλύψουν τη φαντασία και δημιουργικότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν ότι φαντάζονται με τa «Magic Nuudles» και να χαρούν τα δημιουργήματα τους.
1622624_1556997717864599_143372430455915903_n

Εκπαίδευση

Κατά την ανάπτυξη των παιδιών τa «Magic Nuudles» μπορεί να βοηθήσει στα εξής:
· Να εμπνεύσουν τα παιδιά όταν αρχίζουν να μαθαίνουν τις ικανότητες τους.
· Να υποκινήσουν την πνευματική περιέργεια των παιδιών.
· Να αναπτύξουν πλήρως την αντίληψη, την προσοχή, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
· Να επιτρέψουν στα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για τις δημιουργίες τους και κίνητρα για την πρόοδο τους σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

6535_min

Δημιουργία

Η «μάθηση μέσα από την πράξη» είναι μια δημοφιλής έννοια που αρχίζει να κερδίζει έδαφος σε ολόκληρο τον κόσμο. Παίζοντας με τα «Magic Nuudles», τα παιδιά μπορούν να χτίσουν, να δημιουργήσουν και να διακοσμήσουν ότι φανταστούν. Σπίτια, κάστρα, δεινόσαυρους, καπέλα, ζώα, αεροπλάνα, πυραύλους κα. Τα «Magic Nuudles» χρησιμοποιούνται ως υλικά χειροτεχνίας και από πολλούς εργοθεραπευτές στο αισθητηριακό τομέα των συνεδριών.

10805724_1567430213488016_453329020471833639_n

Χρήση

Απλώς πιέστε ελαφρά τα προϊόντα «Magic Nuudles» σ’ ένα υγρό σφουγγάρι ή χαρτοπετσέτα για να δημιουργήσουν τη δική τους κόλλα. Στη συνέχεια, ενώστε τα υγρά κομμάτια μεταξύ τους ή πάνω σε χαρτί, γυαλί, καθρέφτη, πανί, ξύλο κτλ. και χαρείτε τις κατασκευές μαζί με τα παιδιά!!

5825_1_min

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΩΔΗ ΥΦΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ!
Τα «Magic Nuudles» πληρούν τα πιο αυστηρά διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα Œ!

Αν έχετε λίγο χρόνο θα νιώσετε κι εσείς την χαρά της δημιουργίας και τα έντονα συναισθήματα θα ανακαλέσουν μνήμες από τα παιδικά σας χρόνια. Τα Magic Nuudles θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα minx.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών και βιβλιοπωλεία. Επίσης διατίθενται σε τιμές χονδρικής σε συλλόγους, σχολεία, ιατρεία κα. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6979.297.221

142_1

Ακόμα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα minx.gr θα βρείτε τα υπέροχα τουβλάκια Hibricker, ένα δημιουργικό, οικολογικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά 5 ετών και άνω. Το κάθε κουτί περιλαμβάνει έτοιμα κεραμικά τουβλάκια σε διάφορα σχήματα. Το παιδί χτίζει με τα τουβλάκια και το κονίαμα από ψιλή άμμο και εκχύλισμα καλαμποκιού. Ολοκληρώνοντας την κατασκευή, τοποθετήστε την σε μια λεκάνη με νερό για μερικές ώρες. Περιμένετε καλά να στεγνώσει η υδροδιαλυτή κόλλα και η μαγεία ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ!

Κάντε “κλικ” στο minx.gr  για να ενημερωθείτε για τα πιο νέα – ιδιαίτερα παιχνίδια και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές του, όλα από την άνεση του σπιτιού σας!

1512370_1566456286918742_727976083655443851_n

Leave a Reply