ΜΗΝΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ PEDIGREE® DENTASTIX ®

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος «Μήνας Στοματικής Φροντίδας» του Pedigree® DentaStix®. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στο Black Duck Garden, ο κος  Παπαδημητρίου Σεραφείμ, Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής και Οδοντιατρικής, της, Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη σημασία της στοματικής φροντίδας και υγιεινής στους σκύλους, ενώ η κα Σταθοπούλου Δήμητρα – Portfolio Brand Manager Petcare MARS HELLAS S.A. – μίλησε αναλυτικά για τον Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix®, που στόχο έχει την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και παρότρυνση των ιδιοκτητών σκύλων πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ο Μήνας Στοματικής Φροντίδας του Pedigree® DentaStix® είναι μία εθνική εκστρατεία ενημέρωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση όσων αγαπούν τους σκύλους σχετικά με τη σημασία της στοματικής φροντίδας τους. Έρευνες δείχνουν ότι 4 στους 5 σκύλους, άνω των 3 ετών, αντιμετωπίζουν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα. Η απώλεια της στοματικής υγείας των σκύλων προκαλεί μακροπρόθεσμα όχι μόνο πόνο και ενοχλήσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και άλλα όργανα του σώματος.

Στο πλαίσιο του Μήνα Στοματικής Φροντίδας του Pedigree® DentaStix®, 160 κτηνίατροι απ’ όλη την Ελλάδα θα προσφέρουν δωρεάν οδοντικούς ελέγχους. Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα μπορεί να επισκέπτεται από 1η έως 30 Ιουνίου τους συμμετέχοντες  κτηνιάτρους για μία δωρεάν οδοντική εξέταση για το σκύλο του και να ενημερώνεται για τη στοματική φροντίδα του. Τα ονόματα των κτηνιάτρων που συμμετέχουν πανελλαδικά εμφανίζονται στη σελίδα του Pedigree® στο Facebook:  www.facebook.com /pedigree.gr.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ένα Pedigree® Dentastix® την ημέρα μπορεί να μειώσει το σχηματισμό της πέτρας έως και 80%. Με το μοναδικό σχήμα ‘X’ και την ειδική λειαντική υφή ενισχύει την υγιεινή δράση του μασήματος, ενώ τα ενεργά του συστατικά συνδέονται με το ασβέστιο στο σάλιο, καθιστώντας την πλάκα μαλακότερη και κάνοντας τη διαδικασία αφαίρεσής της ευκολότερη. Νόστιμο και απολαυστικό, αλλά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά, το Pedigree® Dentastix® θα χαρίσει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο στο σκύλο σας.

Pedigree® Dentastix® η καθημερινή απόλαυση που φροντίζει τα δόντια!

Leave a Reply