ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ NIVEA

Αλήθεια, μανούλες, τι είναι η NIVEA για εσάς;

Για μένα είναι η μυρωδιά της δικής μου μαμάς, που τη φορούσε από τότε που ήμουν παιδί (κι ακόμα τη φοράει) και που τη βοηθούσα να την απλώσει. Είναι η πρώτη ενυδατική κρέμα που δειλά έβαλα κι εγώ στο πρόσωπο, στα χεράκια και στα ποδαράκια μου όταν ήμουν μικρούλα, για να κάνω τη μεγάλη. Και γιατί ήταν (και παραμένει) η μαγική κρέμα που έκανε καλό σε όλους και σε όλα και με έκανε αμέσως να νιώθω καλά!

Και σιγά σιγά μεγάλωσα… Και έγινα κι εγώ μαμά!

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, όμως, η κρέμα NIVEA είναι για μένα ακόμα συνώνυμη της τρυφερότητας, της αγάπης, της φροντίδας και της προστασίας. Κάθε φορά που αγγίζω αυτό το στρογγυλό μπλε κουτάκι, επιστρέφω στις μνήμες της παιδικής μου ηλικίας και στα παραμύθια που μου έλεγε η μαμά μου, πριν κοιμηθώ, κρατώντας με στην αγκαλιά της. Και θέλω να πιστεύω ότι και τα παιδιά μου θα έχουν μελλοντικά την ίδια ακριβώς ανάμνηση από μένα!

Και μάλιστα, οι ιστορίες που διαβάζουμε μαζί τις τελευταίες ημέρες είναι… NIVEA!

Clipboard02

Μαζί με τις νέες συλλεκτικές της συσκευασίες, βγαλμένες σαν από τα παραμύθια, η NIVEA Crème κάνει άλλο ένα δώρο στις μανούλες! Μια ευκαιρία για να ταξιδέψουν μαζί με τις νεράιδες και τους πρίγκιπές τους στη χώρα της φαντασίας, σε έναν online κόσμο γεμάτο υπέροχες, μαγικές ιστορίες, όπου θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα διαβάσουν όλοι μαζί παρέα! Τόσο απλά και τόσο όμορφα! 

characters_huge_Screen

Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα της NIVEA εδώ και ανακαλύψτε παραμύθια και παιχνίδια! Γνωρίστε τους ήρωες της NIVEA, την Μία, τον Λέο, τον κούνελο και τη μικρή Νεράιδα και διαβάστε τις φοβερές και τρομερές ιστορίες τους, βγαλμένες από την καθημερινότητα των μικρών παιδιών. Μάθετε για τις περιπέτειες του Λέο στα μαξιλαροβούνια, βοηθήστε τη Μία να βρει ένα χαμένο μαγικό ραβδί, δείτε το μακροβούτι του φοβισμένου Λέο, ταξιδέψτε με τη Μία και τη Νεράιδα και φροντίστε τον κούνελο που έχει πυρετό! Παίξτε μαξιλαροπόλεμο με τον κούνελο, φτιάξτε παλζ με τη Μία και τον Λέο και βοηθήστε τη μικρή νεράιδα, που… μπερδεύτηκε! Ζωγραφίστε με όλους τους ήρωες, κατεβάστε τα παραμύθια σε PDF και δοκιμάστε να βάλετε τα ονειρεμένα wallpapers στον υπολογιστή σας! 

hi_res_of characters_Screen

Και προσοχή, τις ώρες που περνάτε αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές, στο nivea.gr φροντίστε να φοράτε NIVEA Crème! Θα χαρίσετε στα παιδιά σας μια μυρωδιά τρυφερότητας και μια αίσθηση απαλότητας, εφόδιο για όλη τους τη ζωή! Κρατάτε μυστικό; Κάθε φορά που νιώθω άγχος, μου αρκεί να μυρίσω NIVEA κι αμέσως ξαναγυρνώ στο καταφύγιο της παιδικής μου ηλικίας και στην αγκαλιά της μαμάς μου! Και αμέσως είμαι καλύτερα! 

Leave a Reply