LITTLE TIKES® ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Τα παιχνίδια της Little Tikes προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, απελευθέρωσης, αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας μέσα και έξω από το σπίτι. Είναι κατασκευασμένα με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα που απαιτούν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους. Δίνουν έμφαση στην κινητική ανάπτυξη του παιδιού, στην ενεργοποίηση των αισθήσεών του ενώ το βοηθούν να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του.

Όλα τα προϊόντα της Little Tikes διακρίνονται για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητά τους καθώς και για τα άριστης ποιότητας χρώματά τους που δεν ξεθωριάζουν.

Κάθε παιδί, κάθε ηλικίας θα βρει το αγαπημένο του παιχνίδι στη σειρά της Little Tikes!

MUSICAL OCEAN

Μουσικός Ωκεανός Γυμναστήριο 3 σε 1

Μεταβλητό διαδραστικό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων για παιδιά από 0-24μηνών. Με θαλάσσιους χαρακτήρες, ήχους και τραγούδια με θέμα τον ωκεανό και πολλές δραστηριότητες.

ROCKING HORSE

Κουνιστό Αλογάκι (12-36 μηνών)

Με στρογγυλεμένες γωνίες και κάθισμα με ψηλή πλάτη για ασφάλεια. Με βολικά χερούλια και πλατιά βάση για μέγιστη σταθερότητα.

PIRATE SHIP

Πειρατικό Καράβι Ποδοκίνητο με Ήχους (18-36 μηνών)

Μεγάλο πειρατικό καράβι με 2 φιγούρες που μετατρέπεται σε ποδοκίνητο όχημα για πολλές ώρες διασκέδαση!

KITCHEN SIDE BY SIDE

Κουζίνα Side-By-Side (3+ ετών)

Με αληθινούς ήχους µαγειρέµατος, νεροχύτη, φούρνο, ψυγείο, πάγκο «γρανίτη» καθώς και παράθυρο µε «θέα» και πολλά ακόµα αξεσουάρ…

COZY COUPE

Αμαξάκι Κουπέ (11/2 – 5 ετών)

Για φανταστικές βόλτες με ασφάλεια, το αυτοκινητάκι κινείται με τα πόδια του παιδιού, δίνοντάς του απόλυτη ελευθερία και αυτοπεποίθηση για τις κινήσεις του. Με διπλά τοιχώματα και στρογυλλεμένες γωνίες για μέγιστη ασφάλεια.

GP_Logo

Στην Ελλάδα, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LittleTikes είναι η Giochi Preziosi Hellas. Αναζητήστε τη σειρά Little Tikes στο www.giochipreziosi.gr/littletikes

Giochi Preziosi Hellas
Aγρινίου 14, Πεύκη 151 21, Aθήνα
Τηλ.: 210 61.00.381-2  |  Fax: 210 61.00.383
info@giochipreziosi.gr |  www.giochipreziosi.gr

Leave a Reply