LITTLE CLOSET: NEO E-SHOP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!

Μέσα από την αναζήτηση μιας μαμάς blogger και της φίλης της για ιδιαίτερα και χαρούμενα παιδικά ρούχα δημιουργήθηκε το little closet, ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα για παιδιά 0-5 ετών. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στη διεύθυνση www.littlecloset.gr στις 22 Απριλίου 2014.

Σε αυτή τη μικρή παιδική ντουλάπα θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ διαλεγμένα για την ποιότητα τους και τη φρέσκια ματιά στο design τους. Στο little closet τα ρούχα είναι πολύχρωμα, άνετα και ευκολοφόρετα, ιδανικά για καθημερινό παιχνίδι αλλά και για ιδιαίτερες εμφανίσεις που συνδυάζονται με αξεσουάρ που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες και συγχρόνως ξεχωρίζουν για το στυλ τους. Οι περισσότερες εταιρίες που φιλοξενούνται στο e-shop χρησιμοποιούν στις συλλογές τους οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας και φίνα οικολογικά υλικά.

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, με πιστωτική κάρτα και με paypal ενώ για αγορές άνω των 80 ευρώ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση αποστολής. Το showroom του little closet είναι ένας μικρός και φιλόξενος χώρος που βρίσκεται στον Άλιμο, Ακροπόλεως 15, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε καλώντας στο τηλέφωνο 2110124149 και κλείνοντας ένα ραντεβού.

Στόχος των δημιουργών του little closet είναι η αναζήτηση για νέες ξεχωριστές συλλογές προϊόντων και η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Δεν μένει παρά να επισκεφτείτε κι εσείς το φωτεινό και χαρούμενο little closet στο www.littlecloset.gr!

Leave a Reply