IT’S CHRISTMAS *TEA* TIME!

Ο Δεκέμβρης μπήκε και τα Χριστούγεννα μας χτυπούν παιχνιδιάρικα την πόρτα.. Καιρός για να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων με μια αχνιστή κούπα τσάι στα χέρια σας..

dsc_0582edit

Όπως, τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα blends από το Δρόμο του Τσαγιού τα οποία είναι και πάλι διαθέσιμα για να ζεστάνουν τις γιορτές μας..

40586

White Christmas Λευκό τσάι Bai Mu Dan, συνδυασμένο με κομματάκια μήλου, πορτοκαλιού, αμύγδαλα, κάρδαμο, αστεροειδές άνισο και μέλι, σε μία ανοιχτόχρωμη, ντελικάτη και αρμονική κούπα που σίγουρα θα ομορφύνει τα πρωινά σας…

40532

“Τσάι Χριστουγέννων” Αρωματισμένο μαύρο τσάι που ταιριάζει ονειρεμένα με τις γεύσεις του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού χάρη στο υπέροχο γλυκόπικρο ντουέτο αποξηραμένου κερασιού και αμυγδάλου που συμπληρώνει μια ορχήστρα γιορτινών μπαχαρικών όπως κανέλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο και ροζ πιπέρι.. Δοκιμάστε το στην εναλλακτική εκδοχή Gluhwein που σας προτείνουμε παρακάτω…

40682

“Πράσινο τσάι Χριστουγέννων” Πράσινη sencha αρωματισμένη με φλούδα πορτοκαλιού, αμύγδαλα, πέταλα τριαντάφυλλου και κομμάτια κανέλας, γαρύφαλλου, κάρδαμου και αστεροειδούς άνισου.. Ένα μίγμα που θα συνοδέψει ιδανικά τα γιορτινά γλυκά σας και θα σας αφήσει με ένα επίμονο, κιτρώδες άρωμα στο στόμα…

40586

“Δώρα των μάγων”  Ένα μίγμα αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών σε μία κούπα με έντονες κόκκινες και ροζ αποχρώσεις, κατάλληλη να αρωματίσει ξεχωριστά τις γιορτινές σας συναντήσεις.. Πορτοκάλι, παντζάρι, ιβίσκος χαρίζουν το χρώμα και τα αρώματά τους, ενώ το αστεροειδές άνισο δίνει την απαραίτητη ένταση με το επίμονο άρωμα του και το μέλι γλυκαίνει το σύνολο.

40217

“Χριστούγεννα στη Βιέννη”  Ένα  γευστικό ταξίδι στη στολισμένη χειμωνιάτικη Βιέννη. Κούπα σε βαθύ ροδί χρώμα, γεύση ξινή, ελαφρά spicy και ήπια στυφίλα στο στόμα που εναρμονίζεται από τα γλυκά αρώματα των σταφίδων και της κανέλας και από τα αποξηραμένα τροπικά φρούτα όπως παπάγια, μάνγκο και ανανάς που απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

santa45x27-2-1

Εσείς τι θα δοκιμάσετε αυτά τα Χριστούγεννα και τι θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας..; Πριν αγοράσετε τα δώρα σας, επισκεφτείτε τον Δρόμο του Τσαγιού!

dsc_0660edit

Leave a Reply