ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17

Δυναμικά ξεκίνησε μία ακόμη χρονιά για την ΙΟΝΙΟ ΣΧΟΛΗ, ένα από τα πιο ιστορικά εκπαιδευτήρια της χώρας μας, με νέους εκπαιδευτικούς στόχους, ανανεωμένη ακαδημαϊκή υποδομή, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη για την παιδεία και τον μαθητή.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο, καθώς και στο International Baccalaureate Diploma της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ. Στις νέες εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να διασφαλιστεί ο μικρός αριθμός μαθητών ανά τμήμα, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό πρότυπο της Σχολής.

Σημειώνεται ότι το περσινό ακαδημαϊκό έτος ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την ΙΟΝΙΟ ΣΧΟΛΗ, οι μαθητές της οποίας πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας σε ποσοστό 98%! Αντίστοιχες ήταν και οι επιτυχίες των μαθητών του τμήματος IB Diploma Programme, οι οποίοι, χάρη στις επιδόσεις τους, συνεχίζουν τη φοίτησή τους στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Από το 1908, η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ παρέχει ‘‘Παιδεία Αρίστων”, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένες προσωπικότητες και προσφέροντας γνώσεις που εδραιώνουν την εξέλιξη και τη μελλοντική καταξίωση των μαθητών. Στους αποφοίτους της, συγκαταλέγονται εξέχουσες προσωπικότητες, που διέπρεψαν στον επιστημονικό, τον ακαδημαϊκό, τον πολιτικό και τον κοινωνικό τομέα της χώρας μας, γεγονός που πιστοποιεί την επιτυχία των παιδαγωγικών μεθόδων της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ.

DSC_0070

Προκειμένου να ενθαρρύνει περαιτέρω τους στόχους της προσωπικής ανάπτυξης και της αριστείας, που διέπουν καθολικά την εκπαιδευτική της φιλοσοφία, η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ παρέχει, κατόπιν αξιολόγησης, τριετείς υποτροφίες φοίτησης σε μαθητές οι οποίοι διακρίνονται για τις επιδόσεις και το ήθος τους. Παράλληλα, για τον καλύτερο προγραμματισμό της ελληνικής οικογένειας, ειδικά στις ημέρες που διανύουμε, η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ παρέχει ειδικά εκπτωτικά προνόμια σε όσους μαθητές κατοχυρώσουν εγκαίρως την εγγραφή τους για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17

Παροχή υποτροφιών σε άριστους μαθητές και εκπτωτικών προνομίων σε όσους εγγραφούν εγκαίρως.

Υπενθυμίζεται ότι η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ διαθέτει δύο συγκροτήματα εγκαταστάσεων, με σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης: στη Φιλοθέη, Λουκή Ακρίτα 10, και στο Μαρούσι, Σισμανογλείου 27-29. 

Leave a Reply