H INTIMISSIMI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ KNITWEAR KAI EASYWEAR COLLECTION ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ SPRING/SUMMER 2014

Η Intimissimi για το καλοκαίρι που έρχεται προτείνει μαλακές κι άνετες γραμμές. Ένα σοφιστικέ look, με παστέλ τόνους και χρώματα εμνευσμένα από τη φύση χωρίς να αποκλείονται οι κλασσικές αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού.

 Knitwear
Επικρατούν οι χυτές γραμμές σε ελαφριές υφές όπως είναι το habotai. Η συγκεκριμένη συλλογή της Intimissimi, η knitwear συνδυάζει το ρομαντισμό της δαντέλας και του μακραμέ στις κεντημένες ζορζέτ με την άνεση που χαρίζουν τα μαλακά υφάσματα. Τα επικαλυπτόμενα, πολλά επίπεδα ζορζέτ υφάσματος συνδυάζονται με τη βισκόζη με αποτέλεσμα τα στράπλες top και maxi φορέματα – key items για τη γκαρνταρόμπα της δυναμικής και αισθησιακής γυναίκας. Η ίδια διάθεση χαρακτηρίζει και τα πλεκτά της συλλογής όπως και τα σχέδια με το κροσέ σε χειροποίητο στυλ. Τα πλισέ φορέματα και μπλούζες αποπνέουν την κομψότητα των ‘20s, ενώ εμπλουτίζονται με ρίγες για έξτρα αίσθηση θηλυκότητας.

Tα χρώματα είναι απαλά (στους τόνους της πούδρας και του ροδόνερου κι όταν σκουραίνουν αγγίζουν το γκριζόμαυρο). Μία παλέττα που ολοκληρώνεται και από πιο δυνατές αποχρώσεις που παραπέμπουν σε φρουτένια αρώματα όπως το κόκκινο του κερασιού και το πράσινο του φασκόμηλου.

Easywear
Άννετες γραμμές με ρομαντικές λεπτομέρειες. Σοφιστικέ τελειώματα, special λαιμόκοψη, sets που συνδυάζουν το μετάξι και τη δαντέλα κι εκφράζουν την επιθυμία γι’ αποπλάνηση. Υφές με έντονο χαρακτήρα που διανθίζονται με handmade details και ριγέ μοτίβα σε φανέλα.
Τα νυχτικά είναι φτιαγμένα από μοντέρνα νήματα και υφάσματα – διακοσμημένα fleece και διπλά ζέρσει χαρίζουν ένα σοφιστικέ look χάρη επίσης στην κομψή δαντέλα και τα μακραμέ στοιχεία τους. Με την λαιμόκοψη να αποτελεί την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: μακραμέ ενθέματα και floral designs που παραππέμπουν στην Προβηγκία, layering υφασμάτων, cut-effect στις μπλούζες, maxi πουκάμισες, tank tops.

Κυριαρχούν οι ρίγες σε διάφορους συνδυασμούς υφασμάτων, χρωματισμένα με γκρι και ροζ μελάνζ. Το τούλι στην πιο update εκδοχή του, με μπλε πουά μας επανασυστήνει το navy στυλ του καλοκαιριού.

Leave a Reply