Η SHAKIRA «ΣΚΟΡΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΟ ACTIVIA, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ WFP

Επιπλέον 3 εκατομμύρια γεύματα σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, μέσω του επισιτιστικού προγράμματος του παγκόσμιου οργανισμού World Food Programme (WFP), προσφέρει η συνεργασία της κολομβιανής σούπερσταρ Shakira, με το Activia.

Στο νέο βίντεο κλιπ «La La La (Brazil 2014)», που βρίσκεται ήδη στον «αέρα», η Shakira ερμηνεύει το επίσημο τραγούδι της ποδοσφαιρικής γιορτής 2014, που ξεκινά στις 12 Ιουνίου στη Βραζιλία, με κυρίαρχο μήνυμα την υποστήριξη του επισιτιστικού προγράμματος του παγκόσμιου οργανισμού World Food Programme (WFP), σε συνεργασία με το Activia.

Μέσω του επισιτιστικού προγράμματος ο World Food Programme (WFP) διαθέτει γεύματα σε περίπου 25 εκατομμύρια μαθητές, σε 60 χώρες, ακόμη και σε περιοχές που είναι δύσκολα προσεγγίσιμες και τα φαινόμενα ακραίας πείνας και φτώχειας είναι μεγαλύτερα.

«Το “La La La (Brazil 2014)” γιορτάζει σε πνεύμα σύμπνοιας και πάθους μία από τις δημοφιλέστερες εκδηλώσεις παγκοσμίως, ενώνοντας εκατομμύρια φιλάθλους» όπως δηλώνει η Shakira, υποστηρίζοντας πως «Στόχος μας, είναι να βοηθήσουμε κι εμείς να γνωρίσουν όλοι το εξαιρετικό έργο του επισιτιστικού προγράμματος του World Food Programme, για την καταπολέμηση της πείνας»

Όπως δηλώνει ο Luca Casaura, Αντιπρόεδρος του Activia και Διευθυντής Marketing της Danone «Ως παγκόσμιο brand που στηρίζει την καλή διατροφή, το Activia είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Shakira. Υποστηρίζουμε το έργο των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων εδώ και δύο δεκαετίες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο WFP, ο μεγαλύτερος οργανισμός για την αντιμετώπιση της πείνας. Είναι χαρά μας να επικοινωνήσουμε αυτό το μήνυμα μέσω του βίντεο “La La La (Brazil 2014)”».

Το World Food Programme (Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης) αποτελεί παρακλάδι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που ειδικεύεται στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Από το αρχηγείο του στη Ρώμη, το WFP προσπαθεί να βοηθήσει άτομα που δεν είναι ικανά να παράγουν ή να βρουν αρκετή τροφή για τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους.

Ως ο μεγαλύτερος φορέας σχολικών γευμάτων παγκοσμίως παρέχει στα παιδιά -που βρίσκονται σε ανάγκη- τη σωστή διατροφή που χρειάζονται για να έχουν μια υγιή ζωή, δίδοντας παράλληλα στους γονείς ισχυρά κίνητρα για να παραμείνουν τα παιδιά στο σχολείο.

«Στόχος του World Food Programme είναι η δημιουργία ενός κόσμου με μηδενική πείνα. Αυτή η εκστρατεία ευαισθητοποίησης, σε συνδυασμό με την υποστήριξη της Shakira, θα μας φέρει πιο κοντά σε αυτό τον στόχο», όπως δηλώνει η Elisabeth Rasmusson, βοηθός Εκτελεστική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Υπηρεσιών Διακυβέρνησης του WFP.

Για να δείτε το νέο βίντεο και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκστρατεία, επισκεφθείτε το www.activia.com ή το www.youtube.com/watch?v=7-7knsP2n5w

Leave a Reply