Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ DISNEY JUNIOR

H γιατρός είναι σε βάρδια… Η 3η σεζόν της αγαπημένης μας επιτυχημένης σειράς του Disney Junior συνεχίζεται με πιο πολλές εκπλήξεις! 

Η Μικρή Γιατρός, η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά για παιδιά ηλικίας από 2 έως 7 ετών, συνεχίζεται με νέα επεισόδια τις καθημερινές του Σεπτεμβρίου στις 14:45 στο κανάλι Disney Junior, ένα κανάλι αφιερωμένο σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, το οποίο αγαπούν οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς εμπιστεύονται.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων έχει ήδη συναρπάσει το κοινό, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση τηλεοπτικής σειράς προσχολικής ηλικίας. Στη σειρά, η οποία εκπαιδεύει τα μικρά παιδιά πάνω σε ζητήματα σωστής υγείας, φροντίδας και διατροφής, πρωταγωνιστεί ένα μικρό κορίτσι, η Ντότι, το οποίο μπορεί να συνομιλήσει σε λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια-τα οποία μπορούν επίσης να της μιλήσουν, ειδικά όταν χρειάζονται τη βοήθεια της για ράμματα ή επιδέσμους σε μία πληγή. Κατά τη διάρκεια της σειράς, η Μικρή Γιατρός και οι φίλοι της Δράκος, Αρνίτσα, Χάλι και Χιονάτος βοηθούν με χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα του εαυτού μας και των άλλων και διώχνουν τις φοβίες για την επίσκεψη στο γιατρό.

Η σειρά έχει ήδη κυκλοφορήσει πολλά προϊόντα, μεταξύ των οποίων βιβλία, λούτρινα, κούκλες, παιχνίδια, γραφική ύλη, ρούχα, υλικά για πάρτι και πολλά άλλα! Η Nancy Kanter, Senior Vice President, Original Programming & General Manager της Disney Junior Worldwide, δήλωσε: «Η σειρά έχει απήχηση σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 2-7 ετών. Έχουμε λάβει πολλά σχόλια ότι τη συγκεκριμένη σειρά, την παρακολουθούν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους και έχει ανοίξει ένα οικογενειακό διάλογο για τη σημασία της καλής υγείας και της φροντίδας. Επίσης σημαντικό είναι ότι η σειρά βοηθάει να καταπολεμηθούν οι φόβοι για επίσκεψη στο γιατρό, που τόσα μικρά παιδιά αντιμετωπίζουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που τα παιδία πλέον μπορούν να δείχνουν την αγάπη τους στην Docκαι τους φίλους της, τα παιχνίδια, πέρα από την τηλεοπτική οθόνη και να ενθαρρύνουμε την έμφυτη καλλιέργεια τους.»  

WrapItUp_EP118A_SC177

Το κανάλι Disney Junior προβάλει τη σειρά Η Μικρή Γιατρός καθημερινά μέσω των OTE TV, VodafoneT Vκαι Cyta TV. Από τις 5 Σεπτεμβρίου, Η Μικρή Γιατρός θα συνεχίσει με επεισόδια τις καθημερινές στις 14:45. Το Νοέμβριο του 2016, η 4η σεζόν θα βρει την Μικρή Γιατρό επικεφαλής στο όλο δικό της νοσοκομείο παιχνιδιών, όπου θα είναι απασχολημένη γιατρεύοντας τα τραυματισμένα παιχνίδια της πόλης. Η Μικρή Γιατρός, η Αρνίτσα, ο Δράκος & ο Χιονάτος θα συνεργαστούν μαζί της, ώστε να φροντίσουν τους ασθενείς τους!

Leave a Reply