Η INTERSPORT ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Ηπείρου και της Κέρκυρας

7 Νοεμβρίου 2013 – Η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT, μέλος του ομίλου FOURLIS, συνέχισε για 3η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα Άκρα», προσφέροντας δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας.

Η φετινή πρωτοβουλία, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα τέλη Οκτωβρίου, «αγκάλιασε» 30 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Πρέβεζας και της Κέρκυρας, δίνοντας χαρά σε περισσότερους από 3000 μαθητές.

Η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT επισκέφτηκε τα σχολεία συνοδεία γνωστών αθλητών τοπικών συλλόγων, μεταξύ των οποίων οι Δήμητρα Ανδρούτσου (Τζούντο), Γιώργος Τζιάλλας (Κωπηλασία), Μαρία Μπράγια (Βόλεϊ) και Βάσω Σκάρρα (Χάντμπολ), οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για τα οφέλη του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Τα αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών που προσφέρθηκαν στα σχολεία θα συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Η ενέργεια «Φτάνουμε στα Άκρα» είναι μία πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για το λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασης τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις.

Στα 3 χρόνια υλοποίησης της δράσης, η κινητή μονάδα της INTERSPORT έχει επισκεφτεί 86 σχολεία και περισσότερα από 9.400 παιδιά σε Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Κρήτη, Ήπειρο και Κέρκυρα.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε: Solid Relations, Καλλιόπη Βασιλείου,
τηλ. 210 8172263.

Leave a Reply