H ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ TUTORIZON

Οι συνήθεις τρόποι για την εύρεση του κατάλληλου καθηγητή γίνεται με διάφορους παρωχημένους τρόπους, όπως τα αυτοσχέδια χαρτάκια στις κολώνες. Έτσι, γονείς και μαθητές αναγκάζονται να ρωτούν φίλους και γνωστούς, καθώς αυτός είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να βρουν ένα καθηγητή. Η απουσία πληθώρας επιλογών για σύγκριση και επιλογή, σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε ακριβές επιλογές, τη στιγμή που μπορεί ο ιδανικός καθηγητής να βρίσκεται 2 δρόμους μακριά..

Μέσω του Tutorizon.com, οι μαθητές και οι γονείς τους, μπορούν εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν να λάβουν στοχευμένες προτάσεις για καθηγητές ιδιαιτέρων μαθημάτων. Είτε αναζητείτε κάποιον καθηγητή για ξένες γλώσσες, είτε για μαθήματα γυμνασίου και λυκείου, το Tutorizon είναι η γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη λύση.

Η διαδικασία είναι απλή:
Κάθε μαθητής ή γονέας επισκέπτεται την πλατφόρμα του Tutorizon και στέλνει χωρίς χρέωση το αίτημα του. Αναφέρει το μάθημα που θέλει να διδαχθεί και απαντά σε μερικές ακόμα σχετικές ερωτήσεις, ώστε να περιγράψει πλήρως τις ανάγκες του.

Σε λιγότερο από 48 ώρες από την αποστολή του αιτήματος, οι μαθητές λαμβάνουν 4 στοχευμένες προσφορές από καθηγητές στο email τους. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνουν 4 πλήρη προφίλ καθηγητών, με φωτογραφία, επαληθευμένα τα ακαδημαϊκά τους πτυχία, καθώς και αξιολογήσεις από προηγούμενους μαθητές που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν τον καθηγητή που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Κάθε εκπαιδευτικό προφίλ στο Tutorizon, είναι προσαρμοσμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε μαθητές και γονείς, να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον καθηγητή που θα συνεργαστούν, πολύ πριν από την πρώτη τους συνάντηση.

Το Tutorizon όμως δεν μένει εκεί, στόχος του είναι να δημιουργήσει μια πραγματική κοινότητα καθηγητών, η οποία θα εξελίσσεται και θα βελτιώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα οι μαθητές να απολαμβάνουν ποιοτικότερες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους.

Οι καθηγητές της πλατφόρμας, εκπαιδεύονται και εξελίσσονται συνεχώς μέσω του Academy Board, μιας εσωτερικής “βιβλιοθήκης¨ με κορυφαίο εκπαιδευτικό υλικό από όλο τον κόσμο, καθώς και μέσω των LiftUPs, μιας σειράς από εκπαιδευτικά live event που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μεγάλους ανεξάρτητους φορείς.

Το Tutorizon, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από τον περασμένο Ιανουάριο, με τις καλύτερες προσδοκίες. Μέχρι σήμερα, το έχουν αγκαλιάσει περίπου 2000 καθηγητές, ενώ αρκετές δεκάδες μαθητών έχουν στείλει το αίτημα τους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο tutorizon.com

Leave a Reply