ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ #PODILATADAPRAKTIKER|ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ PRAKTIKER 2016

Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι, και ο καιρός είναι ιδανικός για μοναδικές αποδράσεις με ποδήλατο, στην πόλη ή την εξοχή!

Τα Praktiker είναι εδώ, με το νέο κατάλογο ποδηλάτων, και σας βοηθούν να βρείτε το ποδήλατο εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας, αλλά και όλα όσα χρειάζεστε για μοναδικές ποδηλατάδες. Η μεγαλύτερη γκάμα ποδηλάτων (περισσότερα από 120 μοντέλα) και ποδηλατικών αξεσουάρ, είναι τώρα διαθέσιμη στα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα praktiker.gr.

Bikes Catalogue

Η πλούσια συλλογή ποδηλάτων, η οποία φέτος εμπλουτίστηκε με ακόμη περισσότερα μοντέλα και χρώματα, καλύπτει τις ανάγκες ποδηλατών κάθε τύπου και ηλικίας, και περιλαμβάνει κορυφαίες σε ποιότητα επιλογές σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων για ενήλικες και παιδιά:

  • Mountain & Trekking για τους περιπετειώδεις
  • City για τους πιο urbanτύπους
  • Racing για τους αθλητικούς
  • Σπαστά και Fatbikes για τους πιο εναλλακτικούς και
  • Mία πλήρη σειρά παιδικών ποδηλάτων, παιδικών αυτοκινούμενων οχημάτων και scooters, για λιλιπούτιους αναβάτες από 1 έτους.

kuyk

Πρωταγωνιστής σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων είναι οι σειρές Everest & Everest Pro, οι οποίες κατασκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία Μανιατόπουλος για την Praktiker, συνδυάζοντας μοναδική ποιότητα και αντοχή, σε μοναδικές τιμές Praktiker.

Επίσης, στα Praktiker διατίθεται η πιο πλήρης σειρά αξεσουάρ κορυφαίων brands (Abus, Master Lock, Oxford) για τον αναβάτη, αλλά και το ποδήλατο: κράνη, επιγονατίδες, γάντια, φώτα, καλύμματα σέλας, τρόμπες, παγούρια και κλειδαριές ασφαλείας, είναι μόνο μερικά από τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε φανατικό ποδηλάτη. Παράλληλα, η ομάδα των καταστημάτων Praktiker, είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει και να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για την ιδανική επιλογή ποδηλάτου, αλλά να φροντίσει και την τελική συναρμολόγηση, τον έλεγχο & τη ρύθμισή του.

et

Στο ολοένα και πιο ενημερωμένο site & e-shop praktiker.gr, μπορείτε να βρείτε χρήσιμα tips και ιδέες για τη συντήρηση του ποδηλάτου, για ασφαλείς βόλτες, ακόμη και videoγια πρωτότυπη DIY κατασκευή  αποθήκευσης ποδηλάτου. Ελάτε στα Praktiker για να βρείτε το ιδανικό ποδήλατο και μέσα από μία #PodilatadaPraktiker ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης καινούριων, αλλά και αγαπημένων προορισμών, εντός και εκτός πόλης! Κάντε μια μοναδική βόλτα, μοιραστείτε στο facebook μια περιγραφή από την αγαπημένη σας βόλτα ή ακόμη καλύτερα μία φωτογραφία με τη θέα και τα τοπία που συναντάτε, χρησιμοποιώντας το hashtag #PodilatadaPraktiker, και κερδίστε ένα ολοκαίνουριο ποδήλατο.


Περισσότερα στη σελίδα της Praktiker Hellas στο facebook.

Δείτε τον ποδηλατικό χάρτη της Paktiker Hellas εδώ.

Leave a Reply