FREE CONE DAY AΠΟ ΤΑ ΒΕΝ & JERRY’S!

10.400 μπάλες παγωτού μοιράστηκαν στους οπαδούς των Βen & Jerrys στο φετινό ελληνικό κέρασμα

 10.400 μπάλεςπαγωτού και άλλα τόσα χαμόγελα θα δοθούν σε συνανθρώπους μας σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 Ημέρα Δωρεάν Παγωτού από τα Ben & Jerrys! Στις 8 Απριλίου, τα θρυλικά παγωτά ευχαρίστησαν για 6η συνεχόμενη χρονιά τους οπαδούς τους στην Ελλάδα, κερνώντας πολύ και ΔΩΡΕΑΝ παγωτό!

Φέτος όμως, τα Ben & Jerry’s έκαναν κάτι ακόμη πιο γλυκό!
Για κάθε μια από τις 10.400 μπάλες παγωτού Ben & Jerrys που κέρασαν τους οπαδούς τους, θα προσφέρουν άλλες 10.400 μπάλες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία κατά της σπατάλης φαγητού ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Τα καταστήματα Βen & Jerry’s στο Golden Hall και το Ηράκλειο Κρήτης, η Στοά Σπυρομήλιου-City Link στην καρδιά της Αθήνας, η κεντρική πλατεία Νέα Σμύρνης, τα σούπερ μάρκετ Grand Mασούτης Καλαμαριάς και Σταυρούπολης, τα Mega ΑΒ Εθνικής και Ελληνικού και τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη Χαλανδρίου και Καλλιθέας (ΙΖΟΛΑ) γέμισαν με τεράστια κομμάτια σοκολάτας, φρούτων και ξηρών καρπών, πλούσια κρέμα γάλακτος και σιρόπι, ανταμείβοντας όσους παρευρέθηκαν με δωρεάν απολαυστικό παγωτό Βen & Jerry’s.
Οι δυο νέες, πολυαναμενόμενες γεύσεις: Frozen Yogurt Raspberry Chocolatey Chunk και Frozen Yogurt Vanilla Honey Caramel έκλεψαν αμέσως τις εντυπώσεις και τις καρδιές των οπαδών των αγαπημένων παγωτών.

Leave a Reply