FLIK FLAK SUMMER SPECIALS 2016

Τα ταξίδια και τα σπορ κορυφώνουν τη λίστα με τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων μόλις τα σχολεία κλείσουν και ο καλοκαιρινός ήλιος είναι η μόνη τους προτεραιότητα.

Αλλά ακόμη και χωρίς σχολεία, η εκμάθηση της ώρας χωράει στο πρόγραμμα και μάλιστα γίνεται μια ξεχωριστή διασκεδαστική δραστηριότητα. Τα δύο special καλοκαιρινά μοντέλα Flik Flak σχεδιάστηκαν το ένα για τα γήπεδα ποδοσφαίρου και το άλλο για το Ρίο. Διατηρούν την υπερηφάνεια που εγγυάται η Ελβετική τους ποιότητα και η ιδιότητά τους να εκτοξεύουν τη φαντασία.

ZFPSP010_PR

Soccer Star ZFPSP 010

Είτε ο υποψήφιος πρωταθλητής έχει ήδη συγκεντρώσει είτε πασχίζει να μαζέψει πόντους φέτος το καλοκαίρι στα γήπεδα, αυτό το Ελβετικό ρολόι αποτελεί ένα απαραίτητο και μοδάτο εργαλείο. Το λουράκι απεικονίζει πολύ δυναμικά σουτ που καταλήγουν μέσα στο καντράν, στο δείκτη των δευτερολέπτων – και σε αυτό το παιχνίδι κανένα σουτ δε βγαίνει offside! Όποιο το φοράει είναι σίγουρο ότι θα βλέπει αστεράκια αλλά με μηδέν ρίσκο για κόκκινη κάρτα! Η ανθεκτική του κορώνα αντιστέκεται σε κάθε είδους χτυπήματα ή τραντάγματα που μπορεί να συμβούν όταν ο παίκτης μας κάνει ή αποφεύγει ένα tackle. Κι αυτό κάνει το Soccer Star ένα πρώτης κατηγορίας – ή μήπως να λέγαμε Premier League- αξεσουάρ ώρας για τα παιδιά.

ZFBNP061_PR

Destino Rio ZFBNP 061

Το τροπικό γίνεται «τοπικό» φέτος το καλοκαίρι και αυτό το Ελβετικό ρολόι για παιδιά μετράει αντίστροφα το χρόνο προς τη διασκέδαση. Το Ρίο είναι ο προορισμός που όλοι ονειρεύονται φέτος το καλοκαίρι και ακόμη κι αν ο κουμπαράς δεν είναι όσο γεμάτος χρειάζεται για αυτό το ταξίδι, το ρολόι DestinoRio μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο. Η παραλία ενώνεται με το τροπικό δάσος. Κι έτσι προκύπτει ακόμη κι ένα μικρό μάθημα βιολογίας που διδάσκεται από ένα toco Toucan, έμπειρα φίδια και φιλικούς δηλητηριώδεις βατράχους. Η εκμάθηση της ώρας γίνεται μια πολύχρωμη εμπειρία μέσα σε ένα τόσο εξωτικό περιβάλλον. 

FF_2013_Logo

Τι κάνει τικ τακ στα ρολόγια Flik Flak;

Τα Flik Flak είναι τα ρολόγια που μαθαίνουν στα παιδιά όλου του πλανήτη να διαβάζουν την ώρα, από το 1987. Ήταν το πρώτο παιδικό ρολόι που εφάρμοσε την ιδέα της διδασκαλίας ανάγνωσης της ώρας, με εύκολο, εύληπτο και διασκεδαστικό τρόπο. Τα ρολόγια Flik Flak είναι Ελβετικής κατασκευής, διαθέτουν χρωματιστή πλαστική κάσα στο καντράν και πλαστικό τζάμι που γυαλίζεται. Η ενέργειά τους τροφοδοτείται από τον Ελβετικό μηχανισμό quartz με τον οποίο είναι εξοπλισμένα, ενώ είναι και ανθεκτικά στους κραδασμούς και όσα διαθέτουν υφασμάτινο λουράκι πλένονται στο πλυντήριο στους 40º C. Τα Flik Flak δεν περιέχουν τοξικά κάτι που τα κάνει απολύτως ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους. Η Flik Flak είναι εταιρία που ανήκει στον Όμιλο Swatch Group, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και διανομέα ρολογιών στον κόσμο, με 160 σημεία παραγωγής στην Ελβετία.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.flikflak.com 

Leave a Reply