ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ανακαλύψαμε μια εκδρομή ιδανική για τις κουρασμένες από το χειμώνα μανούλες! Αν καταφέρετε να αποδράσετε 4 μέρες, θα αντλήσετε δύναμη και ενέργεια μέσα από την ηρεμία και γαλήνη του τόπου στην Καρίτσα, των ανθοϊαμάτων και της HATHA YOGA! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα!

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014. Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Σύντομες στάσεις για καφέ και άφιξη στο μοναστήρι της Μονής Τιμίου Προδρόμου στην Ανατολή. Γνωστό και ως Πράσινη Κιβωτός του Κισσάβου. Γνωριμία με αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο προσευχής, συλλογικής δημιουργίας, οικολογικής συνείδησης και ελληνικής διατροφής. Το μεσημέρι άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απογευματινό μπάνιο στο φιλόξενο Στόμιο, με την ψιλή άμμο και τις ανέσεις μιας οργανωμένης παραλίας. Διανυκτέρευση.

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014. Πρωινό αφιερωμένο στα Ανθοιάματα και τις καταπληκτικές εφαρμογές τους στην καθημερινότητά μας από την ανθοθεραπεύτρια Ειρήνη Βυζιργιαννάκη η οποία θα μας καθοδηγήσει ώστε να ενεργοποιήσουμε την ικανότητα που έχουμε για αυτοθεραπεία! Μετάβαση στον οικισμό Κόκκινο Νερό όπου και θα αφεθούμε στην χαλάρωση που θα μας προσφέρει. Χτίστηκε στο σημείο που εκτεινόταν η αρχαία πόλη των Ευρυμενών. Πήρε την ονομασία της από το ιαματικό κόκκινο νερό με τις τεράστιες ποσότητες σιδήρου και θείου που αφήνει κοκκινωπό χρώμα στις κοίτες των ρυακιών όπου περνάει. Ένα βάπτισμα στις πέτρινες μπανιέρες και θα αφεθούμε στις αναλγητικές του ικανότητες που ανακουφίζει τους πονεμένους μυς. Ταυτόχρονα συμβάλει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος για αυτό και βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και του στρες! ΄Οσοι θέλουν μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ντόπιων και να το συλλέξουν σε μπουκάλια για να το πιούν. Συνεχίζουμε με θαλασσινό μπάνιο στην Πλατιά Άμμο. Εκεί που ο Κίσσαβος συναντά τα γαλάζια νερά του Αιγαίου μας περιμένει μια οργανωμένη παραλία για να μεγιστοποιήσει με το θαλασσινό νερό της τα οφέλη της λουτροθεραπείας. Νυχτερινή έξοδο στην παραλία και στα μπαράκια της. Για τους τολμηρούς νυχτερινό μπάνιο στην Παλιουριά! Διανυκτέρευση.

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014. Επίσκεψη στο εξαιρετικής ομορφιάς Φαράγγι της Καλυψώ. Έμπειροι οδηγοί με τζιπ θα μας συνοδέψουν σε αυτό το άγριο και ταυτόχρονα φιλόξενο τοπίο που δίνει την αίσθηση του τροπικού Αμαζονίου. Καταρράκτες ύψους 70 μέτρων δεσπόζουν στην περιοχή. Θα περπατήσουμε στο κατάφυτο μονοπάτι και θα απολαύσουμε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης. Το βραδάκι με την δύση του ηλίου η Χριστιάνα Ραψομανίκη δασκάλα YOGA,θα μας διδάξει τεχνικές αναπνοής και θα τις συνδυάσει με στάσεις του σώματος. Αυτή η πολύ καλή γυμναστική θα μας βοηθήσει με το βαθύ της τέντωμα να ξεμπλοκάρουμε σωματικά και συναισθηματικά! Μουσική βραδιά στο ξενοδοχείο με το μπουζούκι του Σάκη και το καταπληκτικό τσίπουρό του! Διανυκτέρευση.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014. Όσοι επιθυμούμε θα απευθύνουμε χαιρετισμό στον ήλιο που ανατέλλει με YOGA από το εξαιρετικό μπαλκόνι του ξενοδοχείου! Επίσκεψη στα Αμπελάκια το γραφικό χωριό με το φωτοστέφανο της ”Κοινής Συντροφιάς και Αδελφότης” , του πρώτου συνεταιρισμού ανά τον κόσμο. Γνωστό για τα πέτρινα καλντερίμια του, το αρχοντικό του Γ. Μαύρου (Σβάρτς) με την εξαιρετική αρχιτεκτονική του, και τα υπέροχα τοπικά εδέσματα που προσφέρει στους επισκέπτες του. Με σύντομες ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση παίρνουμε το δρόμο της επιστρoφής για την Αθήνα.

2

Παροχές

• Πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας για όλες τις μεταφορές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
• Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Χριστίνα, στο γραφικό χωριουδάκι της Καρίτσας. Το μπαλκόνι του Κισσάβου, «κρεμασμένο» κυριολεκτικά πάνω από το καταγάλανο Αιγαίο συνδυάζει ταυτόχρονα υπέροχα και απαράμιλλα σε ομορφιά τοπία καταπράσινου βουνού (Κίσσαβος) και πεντακάθαρης θάλασσας.
• Πλούσιο πρωινό καθημερινά.
• Οι μεταφορές με τζιπ 4Χ4 (μετάβαση και επιστροφή) στο φαράγγι της Καλυψώς και πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου συνοδού.
• Τα μαθήματα γιόγκα και εφαρμογής ανθοϊαμάτων.
• Συνοδός 
• Ασφάλιση αστικής ευθύνης tour operator.
• Τα διόδια εθνικών οδών.
• Φ.Π.Α.
 

Τιμή: 155 ευρώ το άτομο

 

Δηλώστε συμμετοχή: Globetrotter Tours & Travel Μακράς Στοάς 5 • Πειραιάς (210) 4174423 • (210) 4178624 gltr@otenet.gr

Leave a Reply